Adanaspor-A.Konyaspor maçının ardından hocaların görüşleri
SPOR 6.03.2017 09:51:21 369 0

Adanaspor-A.Konyaspor maçının ardından hocaların görüşleri

Adanaspor-A.Konyaspor maçı sonrası, her iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, 1-0 mağlup oldukları Atiker Konyaspor maçı sonrası, ?Bana saygı duymaya bilirsiniz ama lütfen oyuncularıma saygı duyulsun? dedi.
Atiker Konyaspor karşısında alınan 1-0´lık mağlubiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, ?Üç puan için Konyaspor´u kutlarım. Hakemin son düdüğüne kadar oyunu bırakmayan gerçekten karakterlerini kişiliklerini gösteren oyuncularımı da kalpten ve yürekten tebrik ediyorum. Maçın geneline baktığımızda daha üstün oynadığımız daha net pozisyonlara girip değerlendiremediğimiz oyun oldu. Sonuçta futbolun içinde olan şeyler. Sonuçtan daha çok üzüldüğüm ilk geldiğim günden itibaren söylüyorum en büyük destekçimiz seyircilerimizdi ama anlam veremediğim tam oyunu çevireceğimiz dakikalarda Konyaspor´un direnci kırılabileceği dakikalarda tekrar söylüyorum bir anlam veremediğim bir olayla karşılaştım. Adanalı olmam nedeniyle hiç şahit olmak istemediğimde olaylarla karşılaştım. Maçı çevirebilirdik, oyunda üstünlükte sağlayabilirdik, gol de atabilirdik ama bu hiçbir zaman bahane değil. Buraya kadar bu oyuncularla geldik kalan 11 maç bu oyuncularla devam edeceğiz başka hiçbir seçeneğimiz yok, oyuncularımın hepsine güveniyorum. Adanaspor için Adana şehri için oyuncularımın neler yapabileceklerini çok iyi biliyorum. İçeride ve dışarıda istemediğimiz olaylar var. Görmek, duymak istemediğimiz, şahit olmak istemediğimiz olaylara rağmen oyuncularımız sonuna kadar çıkıp mücadele edeceklerdir diye düşünüyorum. Ne olursa olsun tüm oyuncularıma yürekten ve kalpten bir kez daha teşekkür ediyorum. Bana saygı duymaya bilirsiniz ama lütfen oyuncularıma saygı duyulsun? dedi.

                                                                *********************************************

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0´lık Adanaspor galibiyeti sonrası, ?Skoru korumak ve gol atmak içinde çabalarımız oldu. Daha sonrasında gol pozisyonlarına girdik ama başaramadık? dedi.
Adanaspor karşısında alınan 1-0´lık galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ?Maç öncesinde her iki takıma da baktığımızda son haftalarda istediği sonuçları alamayan bir Konyaspor, diğer tarafta ise güçlü bir umut arayışında olan bir Adanaspor vardı kümede kalma adına. Her iki takımın da acil puan alma isteğinde dolayı da sportif anlamda söylüyorum maçın şiddeti ve gerilimi yüksek mücadele bir maç olacaktı. Maça kontrollü başladık genel olarak her şey kendi adımıza iyi gidiyordu. Adanaspor´un yapmak istediklerini yaptırmadan ama aynı zamanda kendi isteklerimiz yapmak isterken 20-25 dakikalardan itibaren sert bir baskı ile karşılaştık o dakikalarda golü yememiz bizim açımızdan bir şanstı ve ardından golü bulduk sonrasında bir şekilde devreyi bitirmek gerekiyordu devre arasına 1-0 girmeyi başardık. İkinci yarı üzerimize geleceklerini tahmin ediyorduk. Skoru korumak ve gol atmak için de çabalarımız oldu. Daha sonrasında gol pozisyonlarına girdik ama başaramadık. Moral motivasyon adına kazanmamız iyi oldu. Kazandığımız için sevinçliyiz. Adanaspor´a da gelecek maçlarından başarılar diliyorum. Taraftar açısından da bakıldığında da şiddetin öfkenin bu kadar bu şekilde olduğu zaman fayda sağlamıyor ve kulübe takıma zarar verici oluyor. Sadece Adanaspor için söylemiyorum sahada ki şiddet anlamında söylüyorum taraftarları aklıselime davet etmekten başka bir şey yapacağımız bir şey yok? dedi.

(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false