Adanalı futbol hakemleri sezonu açtı
SPOR 21.09.2016 10:33:21 276 0

Adanalı futbol hakemleri sezonu açtı

Adanalı futbol hakemleri 2016-2017 futbol sezonunu törenle açtı.

Atatürk Anıtı önünde, Adana Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğinde, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından çelenk sundular.
Hakemler daha sonra, sezon açılışı nedeniyle Atatürk Yüzme Havuzu başında gerçekleştirilen kokteyl ve pasta keserek yeni sezonu açtılar.
Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, törende yaptığı konuşmada, futbol hakemlerinin, sağlık ve beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizerek, ?Hakemler profesyonel futbolcu gibi maça hazırlanmalı? dedi.
Genç hakemlerle tanışmak adına bu tür etkinliklere katıldığını ifade eden Çakır, ?Adana´yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tamdır. Adana Valimizi Mahmut Demirtaş spora oldukça önem veriyor ve Adana´da ki başarılardan oldukça memnun. Adaletin korunmasında sizlere büyük görev düşüyor. Hepinizin yeni sezonu başarılı bir şekilde geçirmesini dilerim" diye konuştu.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, hakemlerin hiçbir kulübe ve kuruma karşı ön yargılı olmaması gerektiğini ifade etti.
Ataşbak, kurum olarak her zaman hakemlerin yanında olduklarını belirterek şunları kaydetti:
?Son yıllarda Türk hakemleri uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil ediyor ve adını duyuruyorlar. Çok çalışan, isteyen iyi hakem olabilir. İyi hakem olmak için çok maç ve hakem izlemek, duayen hakemleri örnek almak gerekir. Futbol hakemlerinin yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.?

?Adanalı hakemler Türkiye´de ilk kez uygulanan kıyafetler ile maça gidecekler"
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller, sporun taban birlikleri ve İl Hakem Kurulu ile koordineli çalışarak, hakemlerin her alanda gelişmelerini sağladıklarını söyledi.
Püsküller, Adanalı hakemlerin Türkiye´de ilk kez göreve takım elbise ile gitmek yerine dernek olarak yaptırdıkları kıyafetlerle gideceklerini ifade etti.
Göreve başlarken yol haritası çizdiklerini belirten Püsküller, Adana´nın eski başarılı günlere geri getireceklerine inancının tam olduğunu kaydederek, "Bütün spor camiası bir olduk. Sürekli farklı etkinlikler düzenliyoruz. Hakemlerimize maddi manevi desteğimizi esirgemiyoruz. İleride klasman hakem sayımızın artacağına eminim" dedi
İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik, kendilerine her zaman destek olan ve her isteklerinde çözüm sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´a teşekkür etti.
Özçelik, Adana´dan 2 tane A klasman, 4 C klasman, 4 yardımcı klasman ve 12 bölgesel hakem olduğunu, bunun yanı sıra, 95 hakemin il hakemliğine yükseldiğinin altını çizdi.
Adananın bölgenin lokomotifi olacağını söyleyen Özçelik, Bölgesel Hakem Kurul Üyesi İlyas Ayan´ın Adana için büyük bir şans olduğunu kendisinden mutlaka yararlanacaklarını kaydetti.
Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, yeni sezonun bütün hakemlere başarı getirmesini diledi.
Bölgesel Hakem Kurul Üyesi İlyas Ayan, Adana ve Türkiye genelinde hakemlikte kalitenin arttığını belirterek, yeni sezonda hakemlere başarılar diledi.
Konuşmalardan sonra, bir üst klasmana yükselen hakemlere kokartları takıldı ve emeği geçenlere plaket verildi.
Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Seyhan İlçe Müdürü Hamit Yıldırım, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Yüzme Havuzları Amiri Selçuk Babacan, Futbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, ASKF Başkanı Ali Gülleri, Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Ciğer, Zeki Aysan, Tuncer Akdoğan, Edip Gülnar, antrenör, spor kulübü yöneticileri ve hakemler katıldı.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli