Adana´da ruh sağlığı hastanesinde yangın: 1 ölü
YAŞAM 10.07.2017 10:10:48 646 0

Adana´da ruh sağlığı hastanesinde yangın: 1 ölü

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı, hastanede tedavi gören Kerim Kaya´nın (37) bulunduğu odada yangın çıktı.

Adana´da, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde, hasta odasında çıkan yangında bir hasta yanarak hayatını kaybetti.

Olay, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı, hastanede tedavi gören Kerim Kaya´nın (37) bulunduğu odada yangın çıktı. Hastane personelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibi yangını kısa sürede söndürürken, Kaya´nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kaya´nın yanarak can verdiği öğrenildi. Kaya´nın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Hastane güvenlik görevlisi gazetecilerin çekim yapmasını engellemeye çalıştı
Öte yandan, hastane güvenlik personelinin yangını görüntülemek isteyen gazetecilerin üstüne yürüyerek engel olmaya çalıştığı görüldü.

ADANA KAMU HASTANE BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNDEN HASTANEDE YANGIN AÇIKLAMASI

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde, hasta odasında çıkan yangında bir kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin, Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği açıklama yaptı.
Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi 6. Erkek Servisinde saat 19.10 sularında hastane personeli tarafından bir odadan duman çıktığı fark edilmiş, bunun üzerine ´Hastane Afet Planı´ kapsamında hastaların ivedi bir şekilde tahliyesi gerçekleştirilirken yangına müdahaleye başlanmıştır. İtfaiyeye ivedi olarak ihbarda bulunulmuş, itfaiye ekipleri 5 dakika içerisinde hastanemize intikal ederek müdahaleye başlamış ve kısa zaman içerisinde yangın itfaiye tarafından söndürülmüştür. Yangının söndürülmesinden hemen sonra hastane binamızda ve hastalarımız ile ilgili yapılan inceleme neticesinde ´bipolar bozukluk´ tanısıyla 07.07.2017 tarihinde hastaneye yatırılmış olan K.K isimli erkek hasta, yangının çıktığının düşünüldüğü 6. Erkek Servisindeki bir odada, hayatını kaybetmiş şekilde bulunmuştur. İlk bulgular hastanın yangına bağlı olarak exitus olduğunu göstermekle birlikte, aynı serviste yatan 35 hasta hiçbir zarar görmeden ivedi bir şekilde tahliyesi gerçekleştirilerek farklı servislere yerleştirilmiştir.
Olayla ilgili Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikat, Kamu Hastane Birliği Genel Sekreterliği tarafından ise idari soruşturma başlatılmıştır. Konu yakından takip edilmekte olup neticesinden kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.(vş)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı