Adana´da Masa Tenisi Festivali Sona Erdi
SPOR 9.10.2017 11:47:33 989 0

Adana´da Masa Tenisi Festivali Sona Erdi

Dünya Masa Tenisi Tarihinde İlk Kez Dört Farklı Lig açılış ve müsabakaları Adana´da Gerçekleştirildi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu Türkiye Lig´leri Adana Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı Spor Salonu´nda gerçekleştirildi.

Dünya da ilk kez dört farklı Lig, 128 takım ve 1000´den fazla sporcu, antrenör ve idarecilerin katılımıyla aynı hafta aynı salonda Liglere Adana´da ´Merhaba´ diyerek muhteşem bir organizasyonla tamamlandı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sakıp Sabancı Spor Salonu´nda 2 gün süren müsabakaları takip eden Adana Valisi Yardımcısı Hanlar İden, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel,BESYO Müdür Yardımcısı Ercan Yeldan katıldı.

Müsabaka öncesi tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan Adana Vali Yardımcısı Hanlar İden, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, "Yoğun işleri dolayısıyla müsabakayı takip edemeyen Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş tüm katılımcılara başarılar dileğinde bulundu. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç´a Masa Tenisi tarihinde ilk kez yapılan açılışı Adana´ya vermesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlimiz de 28 kulüpten 2115 masa tenisi sporcusu mevcut olup, çok kıymetli sporcular yetiştirdik. Adana´dan milli takıma giden sporcularımızın büyük başarılara imza atması emeklerimizin boşa gitmediğinin bir göstergesidir" diye konuştu.

Vali Yardımcısı İden konulmasını şöyle sürdürdü:

"Geçtiğimiz sezon kentimizden Çukurova Üniversitesi Masa Tenisi Takımı, Spor Toto Erkekler Masa Tenisi Süper Ligi Şampiyonu oldu ve göğsümüzü kabarttı. Adana olarak bütün organizasyonlara talibiz. Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş´ın direktif ve destekleri doğrultusunda organizasyonlardan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi koordineli bir şekilde iletişim kurduğu gözükmektedir. Gelen konuk misafirlerimize Adana Misafirperverliğini gösterdiğimize inanıyorum. Bu turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği olan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak teşekkür ederim"

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, gelen spor ailesini Adana´da ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç´a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´a teşekkür ederek, sporculara bundan sonraki müsabakalarda başarılar diledi.

-Federasyon Başkanı Koç´tan emeği geçenlere teşekkür-

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, maçların 32 masada aynı anda oynandığını, federasyon olarak kulüplere; antrenman alanı, otel-salon arası servis, kura çekim odası, akreditasyon kartları, destek birimimiz bünyesinde Spor Psikoloğu-Kondisyoner-Fizyoterapist-Beslenme Uzmanı danışmanlığı sağladıklarını ifade etti.

Koç, festival havasında geçen bu organizasyon için öncelikle Çukurova Üniversitesine, Adana Büyükşehir Belediyesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Ayrıca, Masa Tenisi Federasyonu tarafından Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar´a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´a ve Masa Tenisi Milli Takım sporcularına plaket takdim edildi. (VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli