ADANA´DA DERBİ BİR BAŞKADIR!
SPOR 24.09.2017 13:00:41 2047 0

ADANA´DA DERBİ BİR BAŞKADIR!

TFF 1.Lig´in 6. Haftasında Adanaspor ile Adana Demirspor bugün 5 Ocak Stadyumu´nda oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladılar.

Adanaspor derbiye hazırlanıyor. Teknik direktör Kemal Kılıç dost ve kardeşlik vurgusu yaparak, ?Adana derbisi adına yakışır geçecektir? dedi

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor bugün deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Kemal Kılıç gözetiminde sürdürüyor. Futbolcularına özel bir program hazırlayan teknik adam Kılıç, derbilerin her zaman zor geçtiğini belirterek, "Adana´nın iki kardeş takımının mücadelesi tüm Türkiye´ye örnek olacak" dedi.

ZOR MAÇ OLACAK

Takımının performansından memnun olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası´nda ortaya koyduğumuz futbol beni umutlandırıyor. Şu anda tüm dikkatimizi Adana Demirspor karşılaşmasına verdik. Zor bir 90 dakika olacak. Bunun bilinci ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. Bu arada yarın saat 20:00´de Hakan Ceylan´ın yöneteceği ve 5 Ocak Stadyumu´nda oynanacak olan Adana Demirspor- Adanaspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Mavilacivertli kulübün ev sahipliğinde oynanacak olan Adana derbisinde turuncu-beyazlı kulübe 2 bin 200 bilet verilirken biletler 7 liradan satışa sunuldu.

DEMİRSPOR´A KUPA MORALİ

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında sahasında Bayrampaşaspor´u 3-0 mağlup ederek üst tura yükselen Adana Demirspor, derbi öncesi moral buldu. Teknik direktör Giray Bulak, kadro değişikliğini pek sevmediğini ve mümkün olduğunca bütün maçlara aynı kadroyla çıkmak istediklerini belirtti. Bulak, "Kupada moral bulduk. Adana derbisinde de taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

GİRAY BULAK´TAN  HAZIR OLUN EMRİ

Bu arada kupa mesaisi sonrasında bugün sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam eden mavi-lacivertli ekipte morallerin yerinde olduğu gözlendi. Teknik direktör Giray Bulak´ın, oyuncuları ile tek tek ilgilendiği dikkatlerden kaçmadı. Tüm futbolcularına ´hazır olun´ emri veren Bulak, galibiyet istedi.

Giray Bulak, zamanla daha iyi olacaklarına inandığını belirterek "Amacım belirli bir kadroyla oynamak. Hepsi yeni yeni elemanlar. Alıştırmak zorundayız. Birkaç hafta içerisinde bu sorunları tamamen çözüme kavuşturup yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımız bize inansın ve güvensin. Biz bunu istiyoruz" diye konuştu.

DEMİRTAŞ: "ADANA TAKIMLARI DİĞER DERBİ MAÇLARA DA ÖRNEK OLMALI"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, TFF 1.Lig´de Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak maçın kardeşlik içerisinde geçeceğine inandığını söyledi.

Vali Demirtaş´ın başkanlığında Valilik Toplantı Salonu´nda gerçekleşen İl Spor Güvenliği Kurulu toplantısına İl Jandarma Komutanı Kademli Albay Yusuf Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve kurul üyeleri katıldı.

Özellikle 25 Eylül 2017 5 Ocak Stadyumu´nda saat 20.00´de Adana Demirspor ve Adanaspor arasında oynanacak futbol müsabakası ile ilgili alınan tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Demirtaş, kentin iki güzide takımının Adanalıların göz bebeği olduğunu ve müsabakanın kardeşlik içerisinde geçerek, ?güney derbisi? olarak adından söz ettiren Adana takımlarının diğer derbi maçlara da örnek olmasını temenni etti.

Vali Demirtaş, Adana´da yapılan gerek futbol, gerekse tüm müsabakaların ?fair play´ ruhuna uygun bir şekilde gerçekleşeceğine olan inancını dile getirdi.

/resimler/2017-9/24/1301295940687.jpg


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı