?ADANA LEZZETLERİ TANITILDI?
GÜNDEM 8.10.2017 14:21:01 284 0

?ADANA LEZZETLERİ TANITILDI?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Lezzet Festivali´nin ilk gününü ulusal basın temsilcileri ile bir arada geçirdi

Lezzet Festivali´ni takip etmek için Adana´ya gelen ulusal basın mensuplarını ağırlayan Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini yerinde gösterdi

Adana Lezzet Festivali´ni takip etmek için İstanbul ve Ankara´dan Adana´ya gelen ulusal basın temsilcilerini ağırlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün gazetecilerle ilk durağı kahvaltı masası oldu. Sohbet havası içerisinde geçen ve dilberler sekisi civarında gerçekleştirilen kahvaltı programı öncesi fotoğrafçı Emre Kağan Tanrıverdi´nin makinesini alan Başkan Sözlü, Adana manzarasını kadrajına aldı.

Kahvaltı programı sonrası Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve ilk olarak bu yıl 24´ncüsü düzenlenen Uluslararası Adana Film Festivali´nde kullanılan alanda düzenlenen Adana Lezzet Festivali´nin açılış törenine ulusal basın temsilcileri ile birlikte katılan Başkan Sözlü, sonrasında alanı gazetecilerle birlikte gezdi ve kurulan stantları ziyaret ederek gazetecilere Adana lezzetlerini tattırdı.

DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ´NÜ İNCELEDİLER

Festivalin açılış töreni sonrası gazetecilerle birlikte bin 625 metre uzunluğunda, 40 metre genişliğinde, kentin gelecekteki 30-40 yıllık ulaşımını rahatlatacak olan ve 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanan Devlet Bahçeli Köprüsü şantiye alanına giden Başkan Sözlü, burada köprünün yapım aşamalarını, tamamlandığında hükümetin Adana´daki şehir plancılığı noktasında herhangi bir görüş alışverişinde bulunmadan yaptığı yatırımların da ulaşım yükünü omuzlayacağını aktardı.

ADNAN MENDERES SAHİL YOLU´NUN MANZARASINA HAYRAN KALDILAR

Devlet Bahçeli Köprüsü´nün şantiye alanındaki bilgilendirme gezisinin ardından Adana´nın prestij projesi olarak bilinen Adnan Menderes Sahil Yolu´na gelen Başkan Sözlü, mevcut bulvarın bir şeridinin trafiğe kapatılarak yerine, bisiklet ve koşu yolu, kaldırım, sahil düzenlemesi ve rekreasyon uygulaması yapıldığını, daha önce burada seyyar satıcıların ve izinsiz kaldırım işgallerinin yoğun olduğunu ifade etti. Gazeteciler ise Adnan Menderes Sahil Yolu´ndaki gezinti esnasında manzaraya hayran kaldıklarını dile getirdiler.

ÇOKÇAPINAR´DA  MANGAL BAŞINA GEÇTİ

Başkan Sözlü ulusal basın temsilcileri ile olan programını doğup büyüdüğü Ceyhan´ın Çokçapınar Köyü´nde sonlandırdı. Köydeki çiftlik evinde kurulan mangalın başına geçen Başkan Sözlü, yemeğin ardından ulusal basının kıymetli temsilcileri ile bir araya gelmekten dolayı bahtiyar olduğunu ifade ederek onları uğurladı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false