Adana komedisi
KÜLTÜR SANAT 27.08.2018 14:06:05 1270 0

Adana komedisi "Facia Üçlü"ye sinemaseverler yoğun ilgi

Sımsıcak bir Adana komedisi olan "Facia Üçlü" adlı sinema filminin Adana´daki özel gösterimine katılan başrol oyuncuları ve film ekibine, sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

TME Films ve Efektif Sanat´ın ortak yapımcılığı ile beyazperdeye aktarılan ve 24 Agustos´ta vizyona giren ?Facia Üçlü?nün Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezindeki Avşar Sinemasında gerçekleşen özel gösterimine yönetmen Ramazan Özer, senarist ve yardımcı yönetmen Gurbet Gurur Cantürk, başrol oyuncuları Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül ile filmde rol alan yardımcı oyuncular katıldı. 
Yönetmen Ramazan Özer ve yardımcı yönetmen Gurbet Gurur Cantürk, özel gösterim öncesinde basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, ?Facia Üçlü? komedi filmine gösterilen ilginin, kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 
?Mottomuz YouTuber değil. Gerçek anlamda bir komedi filmiyiz? diyen Yönetmen Ramazan Özer, şöyle konuştu: 
?Son 2-3 yıldır piyasadaki bazı YouTuber filmleri, sosyal medya gücünü kullanarak izleyici kitlesine ulaşma amacı taşıyor. Ancak biz bu amaçtan uzakta, Kemal Sunal ve Şener Şen gibi ünlü sanatçıların yer aldığı komedi filmleri gibi 7´den 70´e her yaştan insanı güldürebilecek, ayakları yere basan doğal bir film yapmaya çalıştık. İçinde tatlı Anadolu hikayeleri olan ?Facia Üçlü´ filminin mümkün olduğunca kurmaca olmamasına özen gösterdik. Filme olan ilgi bizi heyecanlandırdı. Bu ilgiden dolayı filmin devamının geleceğini söyleyebiliriz.? 
Filmin başrol oyuncularından Sefa Kındır ise filmin senaryo aşamasından çekimlerin tamamlanmasına kadar çok eğlendiklerini belirtti. 


İnsanların kendilerine gösterdikleri sevginin, heyecanlarının artmasında büyük önemli rol oynadığını belirten Sefa Kındır, ?Bizi sevenler ve destekleyenler sayesinde bu noktalara geldik. Önce internet için videolar çekiyorduk. Bu videoların beğenilmesi bizim bu aşamaya gelmemizi sağladı. Şu an bulunduğumuz noktadan mutluyuz. Filmimizin çekimi, bu yörede büyüdüğümüz için Adana, Osmaniye ve Hatay´da gerçekleşti. Filmin ikinci serisi için çalışmalarımız da başladı? ifadelerini kullandı. 
Film ekibi, daha sonra özel gösterimin yapılacağı salonun önünde kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından alkışlarla karşılandı. ?Facia Üçlü? hayranları, oyuncularla birlikte fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar. Ekip, sinemaseverlerin sorularını yanıtladıktan sonra hep birlikte filmi izledi. 


Talihsiz tesadüfler sonucu hayatları kesişen üçlü; Emre´ye dedesinden kalan tarlaları almak için köyün yolunu tutar. Esas plan tarlaların üzerine konmakken Emre´nin muhtarın kızına aşık olması ile işler değişir. Kızı elde etmek için denemedikleri yol kalmayan üçlü işi araba yarışına kadar götürür. Köyde düzenlenen araba yarışının kazananı üçlünün planını tekrar alt üst edecektir. 
TME Films ve Efektif Sanat´ın ortak yapımcılığı ile beyazperdeye aktarılan sımsıcak bir Adana komedisi olan ?Facia Üçlü? filminde; Deniz Oral, Hülya Şen, Yakup Yavru gibi usta oyuncular yer alıyor. Ömer Faruk Bostan, Ahmet Parlak ve Heijan gibi sanatçılar ise müzikleri ile filme renk katıyor. Nez Demir, Selçuk Büyük, Gizem Tan, Fırat Kaymak gibi sosyal medyanın fenomen isimleri de filmin kahkaha dozunu artırıyor. (CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

“STOA FELSEFESİ VE TARSUS'TA STOACILIK”KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ KISA FİLM FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

ADANA’DA BAĞLAMA GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Düş ve Gerçek Arasında Çareli Çaresiz Çizgiler Kitabı

Sanatçı Selva Özelli Solo Sergisi ile ABD’de

“Doktordan Az Kullanılmış” bu defa bir kitap adı

HÜSEYİN SÖZLÜ, "AĞUSTOS AYI TÜRK'ÜN ZAFER AYIDIR"

İZMİT ALTIN PİŞMANİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ‘’BELGESEL FİLM YARIŞMASI’’ FİNALİSTLERİ BELİRLENDİ

EMEKLİLERİN YENİ ADRESİ ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’

İZMİR KULLUK İLE TANIŞIYOR

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

“Soul Müziğin Diva”sı Imany, 7 Eylül’de Türkiye’de

‘ÇOK YAŞA CUMHURİYET’ ÖDÜLLÜ BESTE YARIŞMASI BAŞVURULARI İÇİN SON HAFTA!

TÜRK RESSAMLARIN LONDRA ÇIKARMASI!

YILDIZ TOZU KARAKTER ANALİZLERİ

"ZAFERİN RENGİ" GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU İLE ÇEKİMLER İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Büyükşehir ve YEDAM’dan bağımlılıkla mücadelede iş birliği

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA TÜM TÜRKİYE "ŞEHRİNİ KEŞFEDECEK- GELECEK ENERJİSİNİ KORUYACAK!”

12. ULUSLARARASI İZMİT PİŞMANİYE, MÜZİK ve DANS FESTİVALİ,25-27 AĞUSTOS’TA

‘’20. GELECEĞİN SİNEMASI’’ YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELERİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı