ADANA DEMİRSPOR UZATMALARDA MAÇI KAYBETTİ
SPOR 15.12.2018 23:56:07 436 0

ADANA DEMİRSPOR UZATMALARDA MAÇI KAYBETTİ

Spor Toto 1.Lig´in 16. hafta müsabakasında Balıkesirspor Baltok, sahasında Adana Demirspor´u 2-1 mağlup etti-Bu sonuçla Balıkesirspor puanını 23´e çıkarttı. Adana Demirspor 24 puanda kaldı.

Maçtan Dakikalar:

6. dakikada sağ kanattan Nizamettin Çalışkan´ın köşe atışında ceza sahası içinde Oğuz Yılmaz´ın kafa vuruşu kaleci Kurtuluş Yurt´ta kaldı.

11. dakikada Berk Yıldız´ın ceza sahasına ortasında Pote´nin plase şutu ağlarla buluştu. 0-1

45+2. dakikada Abdulkadir Özgen´in kale sahasına ortasında defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Furkan Çil´in şutu üst direğe çarparak auta gitti.

65. dakikada Abdulkadir´in ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Nizamettin Çalışkan´ın şutu kaleci Kurtuluş´ta kaldı.

67. dakikada Nizamettin Çalışkan´ın kullandığı köşe atışında Tayyip Talha, rakibini itince hakem Erkan Özdemir penaltı noktasını gösterdi.

67. dakikada penaltı atışını kullanan Nizamettin Çalışkan kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu. 1-1

90+2. dakikada Balıkesirspor atağında ceza sahası içine ortalanan topa Doğa´nın gelişine şutu ağlara gitti. 2-1

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Erkan Özdamar, Orkun Aktaş, Oğuz Terzi

Balıkesirspor Baltok: Vukovic, Okan Alkan, Oğuz Yılmaz, Cüneyt Köz, Bülent Cehavir, Furkan Çil (Foxi dk. 56), Muhammed Ali Doğan, Nizamettin Çalışkan, Mehmet Boztepe (Doğa İşeri dk. 56), Mahatma Otoo, Abdulkadir Özgen

Yedekler: Atilla Özmen, Uğur Aygören, Kaan Kayalı, Rahmi Anıl Başaran, Beleck

Teknik Direktör: Giray Bulak

Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Tayyip Talha Sanuç, Milan Mitrovic, Hakan Bilgiç, Orhan Taşdelen, Emre Nefiz, Berk Yıldız, Galip Güzel, JakupKosecki (Djemoussa Traore dk. 59), Oliveria, Pote

Yedekler: Ahmet Sabri Fener, Rüştü Hanlı, Batuhan İşçiler, Boubacar Traore, Erkam Develi, Erdal Öztürk,Teknik Direktör: Yılmaz Vural

Goller: Pote (dk. 11) (Adana Demirspor), Nizamettin Çalışkan (dk. 67 pen.), Doğa İşeri (dk. 90+1)

Sarı kartlar: Kurtuluş Yurt, Anderson Olıverıa, Tayyip Talha (Adana Demirspor) Muhammed Ali Doğan, Cüneyt Köz (Balıkesirspor Baltok)

 

MAÇIN ARDINDAN

 

GİRAY BULAK: ?EKSİK OYUNCUYA RAĞMEN KAZANDIK?

 

Lig´in 16. haftasında Adana Demirspor´u konuk eden Balıkesir Baltok, rakibini 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

 

Karşılaşma sonrası ilk değerlendirmeyi yapan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, eksik oyuncularına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi ve ?Çok keyifli bir maç oldu. Adana Demirspor  derin kadro zenginliğine sahip bir takım. Yılmaz hoca var başlarında çok önemli bir takım. Oyuncu bakımından çok sorunu yok. Geriye düşmemize rağmen galip geldik. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Dün akşam taraftarlarımızı tesise geldiler destek oldular. Onlara da teşekkür ediyorum. Şehri çok sahip çıkmamasına rağmen başkanımız ve yönetimimiz cansiperane yanımızda. Bulup buluşturmaya çalışıyorlar onlara teşekkür ediyorum. 3 oyuncumuz yoktu. Tomi, Cumali ve Sedat´ın olmaması bizi etkiledi. Doğa´nın gol atması oynamayan oyuncuların oynaması beni son derece mutlu etti. Salı günü kupa maçımız var kupada da önümüze bakmak istiyoruz? diye konuştu.

 

OKAY VURAL: ?HADDİNDEN FAZLA KOŞTUK, BOŞ KOŞTUK?

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Balıkesirspor´un kendilerine iyi baskı yaptığını, bu nedenle istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.

 

Kaybettikleri için üzgün olduklarını sözlerine ekleyen Vural, ?En azından 1-1 bitirip böyle bir ciddi deplasmandan evimize puanla dönecekken uzatmada yediğimiz golle kaybettik. Kutluyorum Balıkesirspor´u. Aslında maça bakıldığında maçı hak eden taraf onlardı. Maçı kazandılar. Bizim şansımız olsa buradan 1 puan alıp en azından evimize dönebilirdik. Olay devam ediyor tabii, 24 puandayız. Önümüzdeki maçı Gençlerbirliği ile

 

oynayacağız. Salı günü kupa maçımız var. Biraz oyuncularımın anlayamadığım bir tutuklukları vardı. Biz bu kadar kötü oynamayız. İyi top yapan iyi pas yapan bir takımız. Maalesef çalıştığımız halde Balıkesirpor baskısından çıkamadık. Uzun oynamak zorunda bıraktılar bizi. Onlarda bizi iyi analiz etmişler. Dolayısıyla topu açığa alamayınca yorgunluk geldi. Pas hatası yaptık, gelen topları uzaklaştırdık, dönen topları alamadık. Bugün haddinden fazla koştuk. Boş koştuk. Bunlarda bu oyunun kaybedilmesinin en önemli etkeniydi. Hakem kardeşimi de tebrik ediyorum. Sonuç olarak üzgünüz? şeklinde konuştu.

 

 

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu