ADANA DEMİRSPOR HAZIRLIK MAÇINDA BANDIRMAYI MAĞLUP ETTİ
SPOR 6.08.2017 13:44:40 966 0

ADANA DEMİRSPOR HAZIRLIK MAÇINDA BANDIRMAYI MAĞLUP ETTİ

Adana Demirspor hazırlık karşılaşmasında Bandırmaspor´u 2-1 yendi.

(HABER ? EYYUP ALTUN) Adana Demirspor Bolu kampının son hazırlık maçında karşılaştığı Bandırmaspor´u Lalawele ve Uğurcan´ın golleriyle 2-1 yenerken Lalawele´nin bir topu da direkten döndü.

Adana Demirspor karşılaşmaya Kurtuluş Yurt,Sezer Özmen,Adil Demirbağ,Can Erdem Aktav,Erhan Kartal,Lingane,Edin Rüstemovic,Savaş Yılmaz,Umut  Sönmez, Theo Mendy ve Lalawele ilk 11 ile başladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktör Giray Bulak tüm futbolcular forma şansı verdi.

DEMİRSPOR´DA 4 GENÇ PROFESYONEL OLDU

Adana Demirspor alt yapısından yetiştirdiği dört genç yeteneği Türk futbolunda vitrine çıkartmaya hazırlanıyor.

Mavi lacivertli kulüp, başarılı oyuncular Mustafa Yılmaz, Ahmet Can Genç,Erkam Develi ve Yusufcan Demirok´a 5 yıllık profesyonel imza attırarak kadrosuna dahil etti.

1999 Osmaniye Düziçi doğumlu olan Mustafa Yılmaz 2014 yılından bu yana Adana Demirspor´un altyapı kategorilerinde forma giyiyordu. Son olarak U 19 takımında oynayan Mustafa Yılmaz orta sahanın sağında ve solunda görev yapıyor.

1999 Adana Seyhan doğumlu olan Erkam Develi, kulübün alt yapısından yetişti.2008 yılında Adana Demirspor altyapısında futbola başlayan Erkam orta sahada görev yapıyor.  Başarılı oyuncu U 19 takımının da kaptanlığını yapıyordu.

1999 Van doğumlu olan Ahmet Can Genç 2011 yılından bu yana Adana Demirspor altyapısında forma şansı buluyor. Son olarak Adana Demirspor U 19 takımında forma giyen genç oyuncu Orta sahanın sağında görev yapıyor.

2000 Adana Seyhan doğumlu olan Yusufcan Demirok hentbol oyuncusuyken 2015 yılında Adana Demirspor´un altyapısına dahil oldu.2 yıldır Adana Demirspor´un altyapı kategorilerinde takımının kalesini koruyor.

TAMBE´NİN BONSERVİSİ ALINDI

Adana Demirspor Kulübü Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu  Murat Çardak Slovakya´da Spartak Trnava Kulübü Başkanı Dusan Keketi ile bir araya gelerek oyuncunun bonservisi konusunda anlaşmaya vardı ve Tambe´nin Adana Demirspor´a transferini tamamlamış oldu.

Spartak Trnava Kulübü Başkanı Dusan Keketi ? Tambe için birçok kulüp daha önce kapımızı çalmıştı ama Adana Demirspor bu konuda gereken adımları attı ve oyuncuyu kadrosuna kattı. Adana Demirspor forması giyecek olan Tambe´ye de yeni takımında başarılar dileriz?dedi.

Tambe gibi bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduğunu belirten Murat Çardak ?Slovakya´da sıkı pazarlıklar sonucunda oyuncuyu kadromuza katmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hem genç hem de Kamerun Milli takımının forması giyen bir oyuncuyu almak kolay bir iş değil. Başkanımız gerekli fedakarlığı göstererek Tambe´nin bonserivisini aldı ve oyuncuya mavi lacivertli formayı giydirdi. İnşallah Tambe Adana Demirspor´a gereken katkıyı sağlayacak ve takımımızı bir üst seviyeye taşıyacaktır. dedi

BATUHAN İŞCİLER, ADANA DEMİRSPOR´DA

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 22 yaşındaki defans oyuncusu Batuhan İşciler´i 1 yıllığına kiraladı.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri´nde gerçekleştirilen imza törenine, Adana Demirspor yöneticileri İmam Gazali Hıradağı ve Casim Korkmaz katıldı.

Törene katılan ikinci başkan Hıradağı, transferlerin devam edeceğini belirterek, "Transferlerde sona doğru yaklaştık. İnşallah bundan sonra 3 tane daha transfer yapacağız. Forvet noktasında bir yerli bir yabancı düşünüyoruz. Yabancı forvet transferi konusunda ise sona geldik. Bir ilgilendiğimiz oyuncu var 2-3 gün içerisinde ona da imza attırmayı düşünüyoruz? dedi.

Mavi-lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme imzalayan Batuhan, ise şunları söyledi:

?Buraya bir yıllık kiralık gelmemde bana yardımcı olan Bucaspor başkanına teşekkür ediyorum. Öncelikle büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Buraya geldim taraftarı atmosferi çok iyi biliyorum. Formamım hakkını sonuna kadar vereceğim. Futbol oynanmadan kazanılmıyor. Genç bir takımız, dinamik bir takımız bu şehre şampiyonluk yakışacağını düşünüyorum? diye konuştu.

Geçen yıl Kastamonuspor 1966 takımında forma giyen 22 yaşındaki defans oyuncusu 34 maça çıktı.

ATABEY ÇİÇEK DEMİRSPOR DA

teknik direktör Giray Bulak , santrafor Atabey çiçek ı açıkladı?bu konuda Giray hoca, Abdullah Avcı ya teşekkür etti?

GİRAY BULAK: ?ADANA DEMİRSPOR´UN TRANSFERİNİ AÇIKLADI!?

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Radyospor´da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav´a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Bulak, Mavi-Lacivertli taraftarlara transfer müjdesi verdi:

?ATABEY ÇİÇEK´İ KİRALIK´

?Transfer çalışmalarımızı sürdüyoruz. Son olarak Atabey Çiçek´i Başakşehir´den kiraladık, Abdullah Avcı´ya çok teşekkür ediyorum, bu transferde bize kolaylık sağladı. Transferlerimiz devam edecek. Taraftarımız hiç merak etmesin, onların istediği arzuladığı mücadele eden bir takım olacağız?

?BATUHAN ARTARSLAN?´

?Sol beke belki bir transferimiz olabilir. Bunun dışında; yerli ve yabancı oyuncu noktasında önemli isimleri kadromuza dahil ettik, bence bu isimler Türkiye´de önemli işler yapabilecek isimler, umutluyum. Batuhan Artarslan´ı bekliyoruz. Trabzonspor ile görüşmelerimiz oldu?

KAYHAN DAĞDANAŞAR: ?LİGE HAZIR HALDE BAŞLAMAK İSTİYORUZ?

Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Dağdanaşar, Yeni sezona hazır bir şekilde sorunsuz girmek istediklerini söyledi.

Mavi-Lacivertli ekibin, Genç Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Dağdanaşar, liglerin başlamasına sayılı günlerin kaldığına dikkat çekerek.  Sezona hazır ve sorunsuz bir şekilde, başlamak istediklerini dile getirerek şöyle konuştu: ? Yönetim olarak çok büyük bir yükün altına el koyduk ve bu yükün üstesinden geleceğiz. Sil baştan bir kadro kurmak çok kolay bir iş değil, Mehmet Gökoğlu Başkanım ve biz Yönetim Kurulu üyeleri bu yola çıkarken, bizi zor günlerin beklediğini bilerek çıktık. Dışarıdan nasıl bir görüntü izleniyor bilmiyorum ama biz Yönetim olarak inanılmaz işlere imza attık, Demirspor´un menfaatlerini her şeyin üzerinde tutarak hareket etme başarısını gösterdik. Camiamız biraz sabırlı olursa, saha da çok güzel bir futbol izleyecekler, Teknik Heyet başta olmak üzere, mükemmel bir futbolcu kadrosuna sahibiz, yolumuz açık şansımız bol olur inşallah?

Adana Demirspor´un Kamp çalışmalarını yakından takip eden Kayhan Dağdanaşar özellikle futbolcuların birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, iyi bir arkadaşlık örneği sergilediklerini belirterek: ? Saha içinde olduğu kadar saha dışında da birlikte hareket eden, hepsi bir birinden kaliteli futbolcu topluluğuna sahibiz. Kamp ziyaretlerimde gözüme takılan, ilk şey futbolcuların uyum içerisinde birlikte hareket ederek, arkadaşlığı ön plana çıkartmış olduklarını gördüm, bu görüntü karşısında müthiş sevindim? dedi.  


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı