ADANA BAROSU ÇOCUK EVİNDE DONDURMA ŞÖLENİ DÜZENLEDİ
GÜNDEM 4.08.2017 13:36:11 549 0

ADANA BAROSU ÇOCUK EVİNDE DONDURMA ŞÖLENİ DÜZENLEDİ

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Seyhan ilçesinde hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Adana Valiliği Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocukları yönetim kurulu üyeleri ve çocuk hakları komisyonumuz ziyaret etti.

-          Küçük, ülkemizde bazen çocuklara yönelik cinsel taciz, istismar, şiddet vakalarını üzülerek gördüklerini belirterek,  ? Herkesin gelip burayı görmesini isterim. Çocuklara vermiş olduğumuz sözü tutarak dondurma şöleni düzenledik.

-          Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Baro Başkanı Av. Küçük ile çocuklar arasında duygu dolu anlar yaşandı.  Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük´ün yanı sıra,  Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Çocuk Hakları Komisyonu Koordinatörü Av. Nevzat Elçi, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Duygu Özgüven, Çocuk Hakları Komisyon üyeleri Av. Gamze Lamba, Av. Ünsal Bener, Av. Murat Gülsün, Av. Nihan Turan, Av. Evin Bağçeci ve Av. Tuba Kastal´ın da eşlik etti.

Kurumda  kalan tüm çocuklar için ayrıca dondurma şöleni düzenleyen baro yönetimi yüzerini boyayıp, çocuklarlaMickey Mause kostümlü oyuncular ve palyaçolar ile müzik eşliğinde danslar edip keyifli saatler geçirdi.

Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Baro Başkanı Av. Küçük ile çocuklar arasında duygu dolu anlar yaşandı.

Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Çocuk Hakları Komisyonu Koordinatörü Av. Nevzat Elçi, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Duygu Özgüven, Çocuk Hakları Komisyon üyeleri Av. Gamze Lamba, Av. Ünsal Bener, Av. Murat Gülsün, Av. Nihan Turan, Av. Evin Bağçeci ve Av. Tuba Kastal´ın da eşlik ettiği farklı yaş gurubunda bulunan çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra çocuk evleri sorumlularından detaylı bilgiler aldı.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ülkemizde bazen çocuklara yönelik cinsel taciz, istismar, şiddet vakalarını üzülerek gördüklerini belirterek,  ? Herkesin gelip burayı görmesini isterim. Çocuklara vermiş olduğumuz sözü tutarak dondurma şöleni düzenledik. Onlar da bizler de çok mutlu olduk. İnsan haklarına, çocuk haklarına, evrensel hukuk ilkelerine ve mevzuata bağlı kalmak,  tarafsız, şeffaf, hesap verebilir ve işbirliğine açık olmak, çocuğun yüksek yararı çerçevesinde; bilimsel veriye dayalı sürdürülebilir hizmet veren kurumların sayılarının artmasını bekliyoruz. Çocuklarımıza vereceğimiz en değerli şey; sevgidir.? diye konuştu.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Adana Valiliği Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Mehmet Balcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yurt ve yuvalarda kalan çocukların her ihtiyacının devlet tarafından rahatlıkla karşılandığını dile getiren Balcı, ?Korunmaya muhtaç çocuklar alanında hizmet verdiğimiz toplamda 60 çocuğumuzun barınıp yaşamlarını sürdürebileceği bir yer burası. Onların hiçbir şeye ihtiyacı yok, sadece istedikleri sevgi, ilgi ve bir tebessüm.? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false