Abdioğulları  İhracat
EKONOMİ 20.05.2015 12:00:20 829 0

Abdioğulları İhracat'ta” Devler Liginde

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan Türkiye'nin en başarılı ilk bin ihracatçısı arasında Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş'nin kardeş firması Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş, ilk 500 listesinde yer aldı. Son üç yılda 395 basamak

Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş, 2011 yılı ihracatıyla 885. sırada bulunurken, 2012 ihracatında 273 sıra birden yükselerek 612. oldu. Hız kesmeyen firma, 2013 ihracatında 32 basamak birden sıçrayarak, 580. oldu. Firmanın, 2014 ihracatındaki sıçrama ise 90 basamak birden gerçekleşti.

Abdioğulları, TİM listesinin yanı sıra, İstanbul Sanayi Odası’nca hazırlanan Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde de yerini güçlendiriyor. Firma, son iki yılda ikinci 500 listesinde 252. olan sırasını 176. sıraya taşıdı. Geçen yıl ise aynı listede, 87. oldu.
Abdioğulları, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından hazırlanan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi listesinde de yer alıyor.

HEDEF ISO LİSTESİNDE DE İLK 500
Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, Abdioğulları A.Ş.’nin temellerinin babası Abdi Sütcü tarafından atıldığını, 1963 yılında Kayseri`den gelerek, Adana’da çuval ticareti yaparak, firmanın bugün geldiği noktanın kendileri için büyük bir manevi değer taşıdığını söyledi.
Hedeflerinin aynı başarıyı İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Türkiye’nin ilk 500 Sanayi Kuruluşu” listesinde de göstermek olduğunu belirten Sütcü, “Amacımız ihracatta göstermiş olduğumuz başarıyı sanayi alanında da gösterip ISO sıralamasında da ilk 500`e girmek” dedi.
Sütcü, hiçbir zaman bulundukları yerle yetinmediklerini, daha fazla üretim, daha fazla istihdam ve daha fazla ihracata odaklandıklarını sözlerine ekledi.

AR-GE YAPTI ÜRÜN GAMI GENİŞLEDİ
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) 6 fabrikada üretim yapan Abdioğulları, ürün gamındaki endüstriyel ve tarımsal ambalaj malzemelerinin yanı sıra, geçen yıl faaliyete geçirdiği 6. Fabrikasında teknik tekstile de geçiş yaptı.
Tarımsal ve endüstriyel ambalajdan sonra teknik tekstilde de aynı başarıyı gösteren Abdioğulları, geçen yıl faaliyete geçen 6. Fabrikasında, halı tabanı üretiyor.
Duvardan duvara halıların, banyo tekstili ürünlerinin ve suni çim halıların üreticileri için önemli bir girdi olan halı tabanın üretimi için yaptığı yatırımla ihracattaki elini güçlendiren Abdioğulları’nın, yeni ürününün markası olan “Filback” dünya pazarlarında hızla yer ediniyor.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı