?2019´DA ÜÇ AYRI HEDEFİMİZ VAR, DURMAK YOK KOŞMAYA DEVAM?
7.01.2018 14:35:42 493 0

?2019´DA ÜÇ AYRI HEDEFİMİZ VAR, DURMAK YOK KOŞMAYA DEVAM?

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, ?2019 milletvekilliği, cumhurbaşkanlığı ve belediye seçimleri var. 3´ünde de güçlü olmamız lazım. Halk için güçlü olmamız lazım. Dışarıda sesimizin daha gür çıkması için güçlü olmamız lazım,? dedi

Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ve Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak´ın da katıldığı programda, Mahfesığmaz mahallesi sakinleriyle bir araya gelen , AK Parti Adana Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ünüvar, AK Parti´nin çok çalışan, vatandaşın problemlerinin çözümü için terleyen insanların partisi olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

"Geçmişte sıradan konularda bile radikal kararlar alamayan İslam İşbirliği Teşkilatı, ABD´nin Kudüs´ü İsrail´in başkenti ilan etmesi üzerine, geçtiğimiz aralık ayında İstanbul´da toplandı ve bir karar aldı. Doğu Kudüs´ü, yani içerisinde Mescid-i Aksa´nın da bulunduğu Doğu Kudüs´ü Filistin´in başkenti ilan etti. Ve bu toplantıda ABD izaha davet edildi. ´ABD burada olacaklardan sorumludur, derhal bu kararından vazgeçmelidir´ denildi. Daha önce deseler ki İslam İşbirliği Teşkilatı böyle bir karar alacak. İnanır mıydık? Hayal gibiydi. Bu nasıl oldu? Bu Türkiye´nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın güçlü liderliği sayesinde oldu. Daha sonra Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplandı. BM Genel Kurulunda belki de ilk defa ABD aleyhine bu kadar net bir karar çıktı. ´Türkiye´nin hazırladığı karar tasarısı´ diye ifade edilen karara 128 ülke ´evet´, ABD ile birlikte 9 ülke ´hayır´ dedi. Bazı ülkeler de çekimser kaldı. Bu iki hadise bile ´bu ülkeyle, bu cumhurbaşkanıyla ne kadar gurur duysak azdır´ düşüncesini doğruyor" ifadelerini kullandı. 

Bütün dünyanın ekonomik bunalım yaşadığı geçtiğimiz yıl Türkiye ekonomisinin üçüncü çeyrekte yüzde 11 büyüdüğünün altını çizen Ünüvar, şunları kaydetti:

"Son yıllarda dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden Çin yüzde 6, Hindistan yüzde 4 büyüdü. Bu dönemde Türkiye yüzde 11 büyüdü. İlk defa, uzun yıllar sonra büyümede Çin´i geçen bir ülke konumuna geldik. Bu az buz bir şey değildir. İnşallah yılsonunu da hedeflediğimiz rakamın çok üzerinde kapatacağız. Ayrıca, geçtiğimiz yıl 450 bin civarında yeni istihdam olmuş. Bütün bunlar dünyada ekonomik krizin yaşandığı dönemde oluyor. Hesap bilmez hesap uzmanı Kemal Kılıçdaroğlu çıkmış ´bu kadar büyüyoruz, bizim vatandaşın cebine giren nedir?´ diyor. Büyüme global bir şeydir. Büyüme yoldur, hastanedir, ilaçtır, emeklinize verdiğiniz zamdır. Memuru enflasyona ezdirmemektir. Elimizi vicdanımıza koyalım. Son 15 yıllık dönemde ´sağlıkta, eğitimde, yolda, emekli maaşlarında ülke daha kötüye gitti´ demek mümkün mü? Çok daha iyiye gittik. Bu ´biz daha iyi olmayalım´ anlamına gelmiyor. Hayır. Daha iyi olalım, daha büyüyelim. Ama daha büyümek için daha çok gayret etmemiz lazım."

Bugün bütün dünyada mağdur ve mazlumlar için sesini çıkaran tek ülkenin Türkiye, tek liderin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Ünüvar, "Recep Tayyip Erdoğan bu gücü nereden alıyor? Bu gücü bir Hak´tan alıyor, bir de halktan alıyor.. Biz oy almak için çalışmıyoruz ama verilen oylar çok önemli. ´Kelebek etkisi´ diye bir şey var. Asya´nın steplerinde bir kelebek kanadını çırptığında bu New York´tan, Güney Amerika´dan hissedilir diye bir teori var. Siz zannetmeyin ki verdiğiniz oylar sadece Necdet Ünüvar´ı milletvekili, AK Parti´yi iktidar yapıyor. Aslında verdiğiniz o oylar, Kudüs için kükreyen bir ses, Arakan ve Suriye için yükselen bir ses oluyor. Yeri geldiğinde Fransa´da FETÖ´cü gazeteciye ayar veren bir ses oluyor" şeklinde konuştu. 

Ünüvar, bu ülkede çözülemeyen bir problem varsa, onu yine AK Parti´nin çözeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçtiğimiz seçimlerde, ´AK Parti bu seçimde yıkılacak´ diye elini ovuşturan bir sürü insan oldu ama AK Parti sallantıda diye 50 bin tane tezvirat yayınladılar. Ama Allah AK Parti´nin sırtını hiç yere getirmedi. Niye? Çünkü arkasında güçlü bir halk desteği var. Önümüzde önemli seçimler var. 2019 milletvekilliği, cumhurbaşkanlığı ve belediye seçimleri var. 3 ayrı hedefimiz var. 3´ünde de güçlü olmamız lazım. Halk için güçlü olmamız lazım. Dışarıda sesimizin daha gür çıkması için güçlü olmamız lazım. Hizmet etmek için güçlü olmamız lazım. Onun için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam. Durmak yok, koşmaya devam. Hep beraber koşacağız."

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

ÇOCUĞUNUZU 8 ADIMDA OKULA HAZIRLAYIN!

Birinci Sınıfa Başlayan Çocukların Okula Uyum Sürecinde Neler Yapılmalı?

BİLGİ EVLERİNE DEVAM EDEN 266 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİ

Sınavlara Hazırlıkta Kayıt Dışı Kurumlara Dikkat!

ÇGC'DEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

TEV'İN 2023-24 EĞİTİM YILI BURSLARI İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

SANKO Holding’den afete dirençli şehirler için tasarım kültürüne destek

LABEB, LAİK VE BİLİMSEL EĞİTİMİ SAVUNMAK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

CEGEM’den büyük başarı

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE YÜZDE 100 DOLULUK ORANI SAĞLANDI

EĞİTİM-SEN'DEN BAKAN TEKİN'E ELEŞTİRİ

Yakın Doğu Üniversitesi Yapay Zeka geliştirdi

Uzm.Eğitim Danışmanı Gülbenk: “Depremzede Çocuklarla İletişim Özveri Gerektiriyor”

Adana Gençlik Merkezi’nde Permakültür Tarım etkinliği

Prof. Dr. Arıboğan:“Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler en parlak döneminde”

BİRİZ DAYANIŞMA DERNEĞİ,DEPREMZEDELERE YÖNELİK YAZ OKULLARI VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ BAŞLATTI

Tercihlerini ‘son dakikaya’ bırakan üniversite adaylarına öneriler

Antakyalı çocuklara bisiklet hediye edildi

"Yeni dünya, ‘çevreye duyarlı mühendis’ler istiyor!"

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“İletişimin popüler meslekleri etkileyicilik ve deneyimleyicilik”

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli