2 BİN FUTBOL ANTRENÖRÜ DEVRE ARASI ANTALYA´DA BULUŞUYOR
SPOR 15.09.2017 13:49:41 297 0

2 BİN FUTBOL ANTRENÖRÜ DEVRE ARASI ANTALYA´DA BULUŞUYOR

24. ULUSLARARASI PRO LİSANS ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ ANTALYA´DA GERÇEKLEŞECEK

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)´nin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile düzenleyeceği UEFA Pro Lisans Antrenörler ´Gelişim Semineri´, TFF Süper Ligi devre arasında, 8 - 10 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya Belek´te gerçekleşecek. Uzman isimlerin panelist olarak katılacağı seminere, zorunlu olarak 600 UEFA pro lisans antrenör ile semineri takip etmek isteyen diğer lisanslara sahip bin 500 civarında antrenörün katılımı bekleniyor.

TFF ve TÜFAD´ın üç yılda bir gerçekleştirdiği UEFA Pro Lisans Antrenörlere yönelik en önemli etkinliklerden biri olan Gelişim Semineri´nde, üç gün boyunca dünya futbolunda konuşulan en yeni bilgi ve teknolojiler paylaşılacak.

Seminerde Kimler Olacak?

Seminer kapsamında; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TFF Eski Başkanı Şenez Erzik, AEFCA Başkanı Walter Gagg, Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircae Lucescu, TFF Futbol Gelişim Direktörü-Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş , Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı konuşma yapacak. UEFA Baş Teknik Sorumlusu Ioan Lupescu, Roma Kulüp Direktörü Francesco Totti, Norveç Milli Takım Teknik Direktörü Lars Lagerback, Hollanda Milli Takım Kaleci Antrenörü Frans Hoek, Queens Park Rengars Kulübü Direktörü Les Ferdinand, Borisia Dortmunt Eski Teknik Direktörü Thomas Tuchel, İngiliz U/19 Milli Takım Teknik Direktörü Keith Downie ve birçok yabancı futbol profesyoneli de seminerin davetlileri arasında yer alıyor.

Futbol Endüstrisi Tek Çatı Altında Buluşuyor

Uluslararası Pro Lisans Antrenör Gelişim Semineri kapsamında, bu yıl ilk kez Futbol Endüstrisi Forum ve Sergisi (FIFEX) de gerçekleştirilecek. Futbol endüstrisinin bir parçası olan ulusal ve uluslararası tüm sektörleri bir araya getirecek olan FIFEX kapsamında; dünyanın futbol alanında önemli isimlerinin konuşmacı olacağı paneller, futbol ekonomisinin günümüzdeki yerinin konuşulacağı oturumlar, futbolla ilgili çalışmalar yürüten her sektörden firmaların stantlarının bulunduğu sergi alanı, Türkiye´de ilk kez verilecek olan ve ünlü sanatçıların konserleriyle renklenecek Futbol Endüstrisi Ödül Töreni ve yeşil sahların unutulmaz isimlerinden oluşan Efsaneler Maçı gibi birçok etkinlik canlı yayınlarla ekranlarda yer alacak.

Bu yıl gerçekleşecek UEFA Pro Lisans Antrenör Gelişim Semineri´nde çıtayı biraz daha yukarıya taşıdıklarını ifade eden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, "TÜFAD olarak öncelikli hedefimiz her zaman Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunmak oldu. Bu amaçla Türk futbolunun ilerlemesinde en önemli paya sahip olan antrenörlerimizin yetkinliğini artıracak birçok kurs ve eğitim programını yıl içerisinde hayata geçiriyoruz. Üç yılda bir düzenlediğimiz UEFA Pro Lisans Antrenör için Gelişim Semineri ise son derece önemli bir etkinlik. Bu yıl bu etkinlikle birlikte futbolu futbol yapan tüm bileşenleri buluşturmak üzere Futbol Endüstrisi Forum ve Sergisi´nin hayata geçirilmesi için de öncü olduk. Futbol endüstrisinin ulusal ve uluslararası tüm taraflarının aynı çatı altında buluşarak bilgi paylaşımı yapmasının Türk ve dünya futboluna önemli bir katma değer sağlayacağına inanıyoruz. Antrenörlerimizi ve futbolla ilgilenen endüstrinin tüm taraflarını Antalya´ya bekliyoruz" diye konuştu.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false