14 Şubat´ı Nasıl Kutluyorsunuz?
KÜLTÜR SANAT 29.01.2018 16:04:59 794 0

14 Şubat´ı Nasıl Kutluyorsunuz?

14 Şubat aşkın, sevginin sembol günü olarak tüm dünyada kutlanıyor. Siz bu sembol günü nasıl kutluyorsunuz?

Aşağıda geçen hediyeler ve seçebileceğiniz alternatifleri bulunduran buldumbuldum.com sitesinden tercih edebilirsiniz. 14 şubat hayatın en özel ve en anlamlı olarak kutlayıp, bir kez daha önem ve değer olarak daha farklı hislerle ve duygularla yaşanılan bir gün olarak kabul ediliyor.

Dünya da Valentine´nin duyduğu aşk ve bunun sonucunda ölümünün günü olduğu için herkes duyduğu aşkın günü olarak 14 şubat sevgililer günü olarak ilan etmistir. Bu yüzden herkes tarafından daha anlamlı olan bu günde siz de sevgilinize bu günde ne kadar özel olduğunu hissettirecek sürprizler hazırlayarak gösterebilirsiniz.

Aşk, kendi icin de herkesden daha fazla sevmek daha fazla özlemek gibi düşünülürse aslında her anında yanında olmaktır. Ses tonundan, duruşundan bir şey olduğunu anlamaktır. Belki de bir yönden bize göre mecnun olmak gibi de olabilir. Aslında aşk izlediğimiz dizilerde ki yada filmlerdeki gibi yaşanılan aşklar gibi olmasını istediğimiz ya da benzettigimiz bir ilişkidir. Aslında aşk vazgeçmemek koşulsuz şartsız sevmek ve sevilmektir. Bu duyguyu hissetmek ve hissettirmektir. Aşk varlığını hissettiğin iyi ki var dediğiniz 14 şubatı her gün yaşayabilmektir. Bir güne bağlı kalmadan yaşamaktır. Tüm dünya´nın kutladığı güne bağlı kalmadan düşünerek hissettirmektir.

Belki bugüne özel olarak değil başka günlerde de anı yaşamak ve yaşatmayı istemektir. Aşk deyince aklınıza gelen sevgilinizin size tatlı bir gülümseme sebebidir. Temenniğimiz bu mutluluk her gün aynı mutlulukla devam etmesidir.
/resimler/2018-1/29/1608056688353.jpg

Değişik Fikirler Üreterek Sürprizler Yapın

14 şubat´a özel sevgiliye hediye almadan önce hediyeyi nereden yada hangi siteden alacağınıza karar vermelisiniz. Biz size kişiye özel hediye denilince akla ilk gelen buldumbuldum.com´u öneriyoruz. Birçok alternatife sahip olan buldumbuldum.com da sizler için uygun olan en iyi hediyeyi seçebilirsiniz. 14 şubat hediye fikirleri olarak sizler için alternatifler hazırladık.

Sevgiliye hediye olarak kupa bardakları, yastıklar, oyun kartları gibi daha birçok alternatif sunan sitede kendinize özel hediyeler bulabilirsiniz. Şimdiler de en popüler olan sevgili cüzdanı dışardan bakıldığında nikah cüzdanı gibi duran ama aslında Sevgili Cüzdanı olan başladığınız günü anlamlı kılan hediyelerdir. Aslında sevgililer günü hediyeleri tamamen kendi değişik düşünce yaratıcılığınıza kalmış kendi tercihlerinizden oluşuyor. Eger kendi yaratıcılığım yok diyorsanız size önermiş olduğumuz siteden bakabilirsiniz.

Hem tercih çeşidi çok, hem de çeşit çok olduğundan belki daha önce arayıpta bulamadığınız hediyeleri buldumbuldum.com´da bulabilirsiniz. Başka yerlere bakmadan önce sizler için hazırlamış olduğumuz yazımızdaki hediye çeşitlerine göz attıktan sonra karar verebilirsiniz. Çünkü hediye denince elbette hemen seçilecek bir şey olmadığını bildiğimizden sizlere en özel olabilecek günün anlam ve önemi acısından sizler için en uygun olabilecek hediyeleri yazımızda belirttik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

“STOA FELSEFESİ VE TARSUS'TA STOACILIK”KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ KISA FİLM FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

ADANA’DA BAĞLAMA GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Düş ve Gerçek Arasında Çareli Çaresiz Çizgiler Kitabı

Sanatçı Selva Özelli Solo Sergisi ile ABD’de

“Doktordan Az Kullanılmış” bu defa bir kitap adı

HÜSEYİN SÖZLÜ, "AĞUSTOS AYI TÜRK'ÜN ZAFER AYIDIR"

İZMİT ALTIN PİŞMANİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ‘’BELGESEL FİLM YARIŞMASI’’ FİNALİSTLERİ BELİRLENDİ

EMEKLİLERİN YENİ ADRESİ ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’

İZMİR KULLUK İLE TANIŞIYOR

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

“Soul Müziğin Diva”sı Imany, 7 Eylül’de Türkiye’de

‘ÇOK YAŞA CUMHURİYET’ ÖDÜLLÜ BESTE YARIŞMASI BAŞVURULARI İÇİN SON HAFTA!

TÜRK RESSAMLARIN LONDRA ÇIKARMASI!

YILDIZ TOZU KARAKTER ANALİZLERİ

"ZAFERİN RENGİ" GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU İLE ÇEKİMLER İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Büyükşehir ve YEDAM’dan bağımlılıkla mücadelede iş birliği

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA TÜM TÜRKİYE "ŞEHRİNİ KEŞFEDECEK- GELECEK ENERJİSİNİ KORUYACAK!”

12. ULUSLARARASI İZMİT PİŞMANİYE, MÜZİK ve DANS FESTİVALİ,25-27 AĞUSTOS’TA

‘’20. GELECEĞİN SİNEMASI’’ YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELERİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false