?TÜRKİYE´Yİ İSTEDİKLERİ GİBİ EĞİP BÜKEMEDİLER?
SİYASET 12.02.2019 15:28:42 407 0

?TÜRKİYE´Yİ İSTEDİKLERİ GİBİ EĞİP BÜKEMEDİLER?

Erdoğan Kastamonu´da ´´ Ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar ama artıktanzim satış yerleri kurduk, temizlik ürünlerinden tutun marketlerde ne varsa onların da belli bir kısmını buralarda satmaya başlayacağ

 

AKP  Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye üzerindeki hesapları dün ne ise unutmayın bugün de aynı" dediği konuşmasında, ?Ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadılar. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz daha kilitlendik. Biz sorumluluğumuzun ve mücadelenin öneminin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye´yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz,? diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan´ın Kastamonu´da yaptığı konuşmasından satır başları şöyle:

?Mehmet Akif 1920´de verdiği vaazında sanki bugünleri de tarif ediyordu. Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Türk aynı Türk´tür, hasımları da aynıdır. Türkiye güçlü olmaya, güçlü kalmaya ve ileriye gitmeye mecburdur. Yerimizde saydığımız gün gerilemeye başladığımız gündür.

"SALDIRILARIN HEDEFİ TÜRKİYE´DİR"

AK Parti Türkiye´nin alıcılarını kendi tarihine, medeniyetine ayarladığı için bu kadar saldırı altındadır. Geçtiğimiz 17 yılda gönül dünyamızı sonuna kadar açarak, tüm imkanları hareket geçirerek Türkiye şemsiyesini büyüttük. Halka tepeden bakanların aksine milletin üzerine irade tanımayarak demokrasimizi ileriye taşıdık. Gurur, kibir olmayacak dedik. Her alanda potansiyelimize güvenerek ekonomimizi güçlendirdik. Oyunları bozarak, karanlık planları bozarak geleceği aydınlattık. Milletimizle birlik olduğumuz, insanlara güven aşıladığımız, devletimizi ayağa kaldırdığımız için bize düşman oldular. Diline, dinine bakmadan mazluma sahip çıktığımız, adaletsizliklerini yüzlerine vurduğumuz için bize düşman oldular. Maruz kaldığımız bu düşmanlıkları berat belgemiz olarak görüyorum. Saldırıların hedefi aslında Türkiye´dir. Verdiğimiz mücadeleyi beka mücadelesi olarak görüyoruz. 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılıyoruz. Biz Türkiye´yi büyüttük, güçlendirdik.

Son 16 yılda Kastamonu´ya 15 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 971 yeni derslik yaptık. TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdik. 29 bin öğrencili üniversitemizi bu şehre kazandırdık. AK Parti yatıyor kalkıyor halkımıza daha iyi hizmet nasıl veririz diye düşünüyor. Turzim Kastamonu için ciddi bir kazanç kapısı haline getirmekte kararlıyız. Dağları, ormanları, kanyonları, milli parkları, koyları diğer tüm güzellikleriyle Kastamonu´ya sahip çıkacağız. 400 yataklı Devlet Hastanesi´nin de aralarında olduğu 25 sağlık tesisini Kastamonu´ya kazandırdık.

"FİYATLAR DAHA DA İNECEK"

Sandıklara sahip çıkacağız. İrademize, geleceğimize sahip çıkacağız. Yeri geldi milletimizi böldüler. Yeri geldi proje örgütlerle ülkemiz esir alınmak istendi. Partimizi kurduk, 16 ayda iktidar olduk. Demokrasimizi geliştirdik, ekonomiyi güçlendirdik. Ülkemizi ve milletimizi hiç rahat bırakmadılar. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz daha kilitlendik. Biz sorumluluğumuzun ve mücadelenin öneminin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye´yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Kurla, faizle, diplomasiyle, algıyla olmuyor; ülkemizi soğan, patates, patlıcan, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Şimdi artık çadırlar kuruldu. Tanzim satış yerlerini kurduk, fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun neler varsa onları satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz.

1000 yılda kesintisiz bir mücadele verdik bu coğrafyada. Yakın dönemde gelişmemizin önüne set koymaya çalıştılar. Yeri geldi PKK gibi bölücü, FETÖ gibi istismarcı, DEAŞ gibi ne idüğü belirsiz proje örgütlerle ülkemizi esir alınmak istendi. Ama bırakmayacağız. Cudi´de, Gabar´da hatta Kandil´de bunları kovaladık kovalıyoruz.  Yeri geldi komik bahanelerle ülkemizi uluslararası alanda tecrit etmeye çalıştılar.  Ne zaman ayağa kalkmaya çalışsak tepemize binmeye kalktılar. 17 yıllık iktidarımız bunlarla mücadeleyle geçti.

Belediye başkanlığı yaptım. 4.5 yılın sonunda bizi cezaevine gönderdiler. Her olanda hayır vardır. Yattık cezaevinde çıktık, işte AK Parti´yi kurduk. Partimizi kurduk 16 ayda iktidar olduk. İçeride teröristlerin başını ezdik, demokrasimizi geliştirdik, ekonomiyi güçlendirdik. Onlar bizi sıkıştırdıkça biz millet olarak daha kenetlendik.

TANZİM SATIŞ YERLERİ KURDUK

Biz verdiğimiz mücadelenin ehemmiyetinin farkındayız. Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye´yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Kurla faizle diplomasiyle algıyla olmuyor bu defa ülkemizi soğan, patates, sivri biber, salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Aldığımız tedbirlerle bu hamleyi de boşa çıkardık mı? Tanzim satış yerleri gibi satış yerlerini kurduk. Fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutun marketlerde ne varsa onların da belli bir kısmını buralarda satmaya başlayacağız. Bunlar terör estirdiler terör. Gıdada teröre estirenlere gereken dersi veriyoruz, vereceğiz. Bakalım sırada ne var? Hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

Milletimizin ekonomide yaşadığı sıkıntıları görmezden gelmiyoruz. Teşviki desteği planlıyor ve uyguluyoruz.

Türkiye maruz kaldığı saldırılar nedeniyle büyük bedeller ödedi. CHP, IMF ile anlaşmayı yapandır. Göreve geldik. AK Parti yeniden IMF´e gidecek dediler. Borcu sıfırladık 2013 Mayıs´ında.. IMF´ye borcumuz var mı? Yok. Şimdi bizden borç istiyorlar. Bu can bu tende oldukça biz bunlara esir olmayacağız.

Terör örgütlerinin saldırılarının da faizin de kurun da enflasyonun da yükünü milletimiz çekti. Biz milletimizin üzerindeki yükü almanın gayreti içinde olduk. Adaletten ulaşıma, spordan sanata kadar her alanda milletimize geçmişte göremediği şeyleri önüne getirdik.

İnşallah baharla birlikte sadece havalarda değil yüreklerde de ferahlık, sıcaklık iklimine kavuşacağız.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli