SİNAN TANYILDIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YAŞAM 22.05.2018 22:51:36 735 0

SİNAN TANYILDIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Sinan Tanyıldız için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti´nde (ÇGC) tören düzenlendi.

Hürriyet Gazetesi Adana Temsilciliği´nde bölge temsilciliği yapan Sinan Tanyıldız, bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybetti. Tanyıldız için bugün 46 yıldır görev yaptığı Hürriyet gazetesi önünde ardından üyesi olduğu ÇGC önünde tören yapıldı. Törenin ardından Sinan Tanyıldız´ın cenazesi defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığı´na götürüldü.

Çok sayıda gazetecinin  ve Tanyıldız´ın yakınlarının katıldığı törende  ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Sinan Tanyıldız´ın kaybından duyduğu üzüntüyü ifade etti. Esendemir; Tanyıldız´ı vefatından bir gün önce tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiğini belirterek, ?Kendisiyle hasta yatağında konuşurken anıları canlandırdık. Kendisinin çok sevildiğini ve herkesin bir an önce iyileşmesini beklediğini söyledim. Tanyıldız da bana, bu meslekte insanların çalışmaları sırasında sağlıklarına dikkat etmediklerini ve mesleğe kendilerini çok kaptırdıklarını belirterek, herkese selam gönderdi´ dedi.

 

Tören proğramı hakkında kısa bir bilgi veren Esendemir konuşmasında şu görüşlere yer verdi=

 

?Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören YUSUF SİNAN TANYILDIZ, yapılan tüm müdahalere rağmen maalesef aramızdan ayrıldı.

 

Hürriyet Gazetesi´nde 45 yılı aşkın bir süredir görev yapan meslektaşımız, sevgili ağabeyimiz Sinan Tanyıldız; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesiydi.

 

Tanyıldız; Yazıişleri Müdürlüğü yaptığı Hürriyet Gazetesi Adana Tesisleri´nde 1998 yılından bu yana da Bölge Temsilciliği görevini sürdürüyordu.

 

Hürriyet Gazetesi Çukurova ekinde DOSTÇA adlı köşesinde okurlarıyla buluşan Sinan Tanyıldız; kentimizin güzelliklerinin öne çıkarılması, bu kente hizmet edenlerin teşvik edilmesi, Adana´nın doğal ve tarihi güzelliklerinin tanıtılmasının yanı sıra insan ilişkilerinde sevgi ve saygının kalıcı hale getirilmesi yönünde önemli mesajlar veriyordu.

 

Çok naif, sıcakkanlı, güleryüzlü ve çalışkan bir insan olan Tanyıldız hayata olumlu bakarken, pozitif mesajlar vererek de insanların yaşamına küçük ve güzel dokunuşlar sağlıyordu.

 

Yazılarıyla, yaptığı yorumlarla ve köşesine taşıdığı haberlerle yaşadığı kente değer katan Tanyıldız; LÖSEV ve Türk Eğitim Vakfı başta olmak üzere diğer sosyal amaçlı yardım kuruluşlarını da destekliyor, okurlarına da bu yönde çağrıda bulunuyordu.

 

Kültür ve sanata verdiği önemle birlikte sportif faaliyetlere de farklı bir bakış açısı getiren Tanyıldız; okurlarıyla kurduğu sıcak ilişkilerin yanı sıra verdiği samimi ve içten mesajlar sayesinde; DOSTÇA isimli köşesini, gazetede ilk okunan sayfalardan biri haline getirmişti.

 

1 Eylül 1952 doğumlu olan meslektaşımız; Necmiye Tanyıldız ile evli olup, Melek Ali Gözüyeşil ve Dilek Tanyıldız´ın babası, Asya´nın da dedesiydi.

 

Elbette her ölüm erkendir ancak her canlı da ölümü tadacaktır. Sinan ağabeyimizin vefatı başta ailesi, sevenleri, basın camiası ve okurları için de önemli bir kayıptır.

 

Yaşamının her anında bizlere pozitif duygular aşılayan Sinan ağabeyimizi asla unutmayacağız?

 

Kendisine Allahtan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve basın camiamıza da başsağlığı diliyorum.?

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı