MUHARREM İNCE ÜSKÜDAR´DA ERDOĞAN´I TV PROGRAMINA DAVET ETTİ
SİYASET 16.06.2018 18:44:51 509 0

MUHARREM İNCE ÜSKÜDAR´DA ERDOĞAN´I TV PROGRAMINA DAVET ETTİ

Erdoğan´a, ?Sen çakma dünya liderisin Erdoğan,? diyen İnce, ? ?Ustayım´ diyorsun, bana da ?çırak´ diyorsun. De dilin kemiği yok. Sende şu kadar yürek, bilgi varsa çık televizyonda karşıma çık. Seninle sadece ekonomi konuşacağız, Niye gelemiyorsun? Bak Üs

İnce´nin Üsküdar´da düzenlediği mitingdeki  konuşmasında şu konulara öncelik verdi:

?Bugün kampanyamızın 41´inci günü. Yarın Tunceli´ye gideceğim, Elazığ ve Tokat´ta var. Türkiye´yi karış karış dolaşıyoruz. Sokaktaki değişim rüzgarı ve sokaktaki umut bana şunu söylettiriyor: Bu iş bitti, bu iş tamam.?

 ?Cumhurbaşkanı seçildiğimde 48 saat içinde OHAL´i kaldıracağız, Türkiye hukuk devleti olacak. Demokratikleşecek, özgürleşecek? Cumhurbaşkanı aleyhinde bir genç tweet attı diye sabahın 5´inde evine polis gitmeyecek. 16 yıldır bir korku toplumu oluşturdular.?

?Erdoğan´a Türkiye´nin her yerinden seslendim. Şimdi de Erdoğan´a evinin dibinden sesleniyorum. Erdoğan, sen çakma dünya liderisin Erdoğan. ?Ustayım´ diyorsun, bana da ?çırak´ diyorsun. De dilin kemiği yok. Sende şu kadar yürek, bilgi varsa çık televizyonda karşıma çık. Seninle sadece ekonomi konuşacağız, gel televizyona hani sen dünya lideriydin? Niye gelemiyorsun? Üsküdarlılar aynı şehirde yaşıyorsunuz, televizyonda benim karşıma çıksın mı? Bak Üsküdarlılar seni istiyor, korkma ben adam yemiyorum.?

 ?Bedelli askerlik hiç içime sinmiyor. Ama toplumda bir beklenti var. Bir defaya mahsus olmak üzere izin verebilirim. Ancak son kez çıkabilir. Bir daha çıkmaz. Şartım da şudur? Toplanacak paraların 3´te birini er olarak askere gidenlere vereceğiz. 3´te birini şehit ve gazi yakınlarına vereceğiz. Diğer 3´te birini de savunma sanayine vereceğiz. Böyle olursa kabul ederim. Son kez??

İnce´nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Az önce Beykoz çayırında bir miting yaptık. Fakat çim olduğu için otobüs battı. Gerçi Türkiye´yi batıranların yanında bir otobüs batmış bir şey mi? Otobüs battı sağolsun, milletvekilimiz kendi otobüsünü verdi, emanet otobüsle konuşacağız.

Üsküdar´dayız, Yavuztürk Mahallesi hala aynı kadere mahkum. 16 yıldır Türkiye´yi, 24 senedir İstanbul´u yönetiyor.

Müslümanlığa en büyük zararı bunlar verdi. Bunlar böyle, "Haram helal ver Allahım, garip kulun yer Allahım.".

Terörü istismar ediyorsun. Bir gün barış diyorsun, sonra savaş diyorsun.  Bazen idam diyorsun, bazen Kandil´le İmralı arasında postacılık yapıyorsun. Deneme yanılma yöntemiyle terörle mücadele yapılmaz.

Bana diyor ki Demirtaş´la görüştü, saklım gizlim yok. Herkesle görüştüm. Milletimiz için sana bile geldim.  Önce gittim Akşener´e başarılar diledim, Karamollaoğlu´na gittim başarılar diledim, Demirtaş´a gittim başarılar diledim, Erdoğan´a gittim başarılar diledim. Amacım uzlaşmak. 

Meydanlarda ´bunların kafası basmaz´diyor. Erdoğan senin kafan çok basıyordu da ilkokul mezunu FETÖ seni nasıl kandırdı. 24 Haziran´da bay bay Erdoğan.

16 yıldır Türkiye´yi yöneten Erdoğan bir de benim karşıma çıkmış. Ben de bunu hayal ediyorum. Danışmalarını ve prompter´ını yanına al. Sen camdan konuş, ben candan konuşayım.

Cumhurbaşkanı olduğumda Passolig´i hemen kaldıracağım. Kimseyi fişlemek gibi bir derdimiz yok. 1071 Malazgirt zaferinden sonra millet böyle yalancı görmedi. Allah´tan korkmaz, kuldan utanmaz bir yalancı bu. Diyarbakır mitinginde herkeste Türk Bayrağı vardı. Oradakiler HDP´liymiş. Mit öyle bilgi verdi diyor. Mit´e bak Mit´e.  Bu kurumları yeniden yapılandıracağız. Danıştay üyeleri siyasi tweet atmayacak. Mit kimsenin özel hayatını incelemeyecek. Miting alanında kim varmış, sana ne kim varmış. Mit eksik bilgi vermiş. Miting alanında çok sayıda Ak Partili vardı.

Bir hayalim var o da Erdoğan´ın televizyonda karşıma çıkması. 23´ünde Maltepe´deyiz. Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini istiyorum. Mitinge formalarınızla katılın.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false