MUHARREM İNCE İZMİR´DE MİLYONLARLA  BULUŞTU
SİYASET 21.06.2018 21:49:20 291 0

MUHARREM İNCE İZMİR´DE MİLYONLARLA BULUŞTU

24 Haziran seçimlerine iki gün kalmış iken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir´de düzenlenen mitingde yaklaşık 2 buçuk milyon kişiyle bir araya geldi ve ?Türkiye Cumhuriyeti´nin seçiminde ilk kez bu seçimin kaybedeni olmayacak. Sadece anket şirketle

 ?Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı. Hele bir TRT var, parayı bizden alıyor Erdoğan´ın borazanlığını yapıyor. Sizden ricam, hepiniz telefonlarınızdan canlı yayın yapın. Bir yanda Erdoğan´ın medyası, bir yanda milletin medyası? diyen İnce şunları söyledi:

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bu seçimin kaybedeninin olmayacağını söyleyen İnce, ?Sadece anket şirketleri kaybedecek, Erdoğan bile kaybetmeyecek. Bu seçimi ben kazandığımda tüm Türkiye kazanmış olacak. Ben bütün annelere sesleniyorum, tüm partililerin annelerine sesleniyorum. Onlara iyi eğitim vereceğiz. Onları tarikatların yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz. Eğitimimiz, okullarımız arasında bir ayrıcalık olmayacak. Gelir dağılımda eşit olacağız. İşe alımlarda ayrım yapmayacağız, liyakat olacak?

Muharrem İnce konuşmasında şu konulara değindi:

?Sahnenin önünde 1 milyon insan varsa 1 milyon kişi de sahnenin arkasında duruyor. Bu 49. günde 105. mitingimiz. Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı. Hele bir TRT var, parayı bizden alıyor Erdoğan´ın borazanlığını yapıyor.

Türkiye Cumhuriyeti´nin seçiminde ilk kez bu seçimin kaybedeni olmayacak. Sadece anket şirketleri kaybedecek, Erdoğan bile kaybetmeyecek. Bu seçimi ben kazandığımda tüm Türkiye kazanmış olacak. Ben bütün annelere sesleniyorum, tüm partililerin annelerine sesleniyorum. Onlara iyi eğitim vereceğiz. Onları tarikatların yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz.

Eğitimimiz, okullarımız arasında bir ayrıcalık olmayacak. Gelir dağılımda eşit olacağız. İşe alımlarda ayrım yapmayacağız, liyakat olacak.

2002´de Erdoğan iktidara geldiğinde bir gösteriş yaptı. Milletvekillerinin lojmanlarını sattı kendi de gitti bir apartman dairesinde oturdu. Herkes helal olsun dedi. Sonra ne yaptı, gitti bir saray yaptırdı, orada oturmaya başladı. Erdoğan Rizelidir ama ondan bile utandı. Neden mi Rize´nin çayını bıraktı gitti beyaz çay içmeye başladı. Yanında hiç kimse kalmadı. Erdoğan´ın 16 yılda dost kaldığı hiç kimse kalmadı. O artık yorgun, kibirli, insanlara tepeden bakan bir insan.

İşe alımda liyakat esas olacak. Kimsenin başörtüsüne bakmayacağız. Kimsenin sağcı mı solcu mu olduğuna bakmayacağız. Şuanda kamuda görevli yurttaşlara sesleniyorum, eğer işinizin ehliyseniz işinize devam edeceksiniz. Ama kaymakamsanız valiyseniz AKP il başkanı olarak çalışıyorsanız sizin hiç şansınız yok.

Son günlerde Tarzan da orada olunca bir baktım oo neler neler. Hani doktorlar arasında bir laf var ya çocuklarına inmek diye, benim çocukluğuma kadar indiler yakında ikinci dünya savaşını da İnce çıkardı derler.

/resimler/2018-6/21/2159511222517.jpg

Ey Muharrem diyor Erdoğan Menderes asılırken neredeydin diyor? Ben o zaman dünyada yoktum. Üniversite diploması yok diyorlarda acaba ilk okul diploması var mı?

İnce cumhurbaşkanı seçilirse yardımları kesecek diyorlar. Yardımları neden keseyim? Söz veriyorum o yardımlara 100 lira zam yapacağım. Kadro hazır ekonomiyle kim ilgilenecek hazır. Zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım.

Cumhurbaşkanı seçildiğimde diğer cumhurbaşkanları adaylarına cumhurbaşkanlığı yardımcılığını teklif edeceğim. Bakanlar Kurulu´nda her partiden insanlar olacak. Herkesle barışacağız.

Cumhurbaşkanı seçildiğimde 48 saat içerisinde OHAL´i kaldıracağız. Merkez Bankası Bağımsız bir para politikası izleyecek. Siyasetten arındırılmış bir ekonomi politikası yürüteceğiz. PKK IŞİD ve FETÖ gibi terör örgütleriyle amansız bir mücadele edeceğiz.

4 milyon Suriyeliyi ülkelerine göndereceğiz. Yargıdaki düzenlemelere hemen başlayacağız. Size söz veriyorum özel hayatın gizliliği esas olacak, yüz gün içerisinde hiç kimsenin telefonu dinlenmeyecek. KHK ile işten atılıp hakkında dava açılmayanları hemen görevine iade edeceğiz. Dava açılanların davalarının sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Askeri liseleri FETÖ´cüler var diye kapatıyor, e hukuk fakültelerini de kapat o zaman. Böyle bir şey olabilir mi? Askeri liseleri geri açacağız.

TRT Tayyip´in borozanı şuan ama ben seçildiğimde benim borazanım olmayacak. Beni eleştiren bir medya arıyorum. Adam gibi bir medya arıyorum. Erdoğan manşetleri atan adam ben manşetlere direne direne gelen adam. Cemevlerinin statüsünü ibadethane olarak tanıyacağız. Kimseden korkmadan emin adımlar atacağız. Öğretmenlere polislere din görevlilerine hemşirelere 3 bin 600 ek göstergeyi vereceğiz.

Üniversiteleri böldü böldüğü üniversiteleri tekrar birleştireceğim. Hiçbir sınavdan ücret almayacağım. Mülakatları kaldıracağız, fındık 15 lira olacak asgari ücret 2 bin 200 lira olacak. En düşük emekli maaşı bin 500 lira olacak. Emeklilikte yaşa takılanlar sizin sorununuzu yüz gün içerisinde çözeceğim. Çocuk bezindeki KDV yüz gün içerisinde mutlaka inecek. Yüz gün içerisinde girişimcilik merkezleri kuracağız. Tekstil moda akademileri açacağız marka için. Gençler evlatlarım öğrencilerim sizinle birlikte yapacağız bunları. Eğitim siyasetin toplum mühendisliği olmaktan çıkarılacak. Yeni bir eğitim sistemi yapacağız herkesle uzlaşarak yapacağız. Yurt sorununu kökünden çözeceğiz. Otistik çocuklar başta olmak üzere engelli çocuklar için yaşam merkezleri açacağız. Engelli kardeşlerimize buradan söz veriyorum Marmaris´teki 300 odalı yazlık sarayı sizlere tahsis edeceğim. Aile sigortasını hayata geçireceğiz. Kültür yatırımlarına daha fazla kaynak yatıracağız. Sporda bir üniversite ligi kuracağız.

Erdoğan meydanlarda benim 30 sene önce yazdığım kitabı konuşuyor, montajı konuşuyor ekonomiyi konuşamıyor. Erdoğan çık meydana çoban salatayı konuşsana. Soğan kuru dolar kurunu geçti.Hani dolar lobisi faiz lobisi vardı ya şimdi de soğan lobisi var. Memleketin düştüğü duruma bakın.

Yeni dönemde benden neler duyacaksınız biliyor musunuz? Kalite ve girişim. Erdoğan yol yaptı yol çöküyor, hastane yaptı hemşire yok. Hastanede hasta garantisi var. Köprüden geçme garantisi var. 16 Yeni meslek oluşacak, bu meslekler gençler tarafından bilinmiyor. Tarım alanları denizimiz atıl. Ne denizcilik gelişmiş ne balıkçılık. Erdoğan millete kemer sıktırıyor. Benim dönemimde millet kemer sıkmayacak devlet kemer sıkacak.

Paraları çalıyorsun TRT´den hakkımı çalıyorsun özel TV´lere yayınlatmıyorsun internette yok Allah belanızı versin.

Faiz artınca herşeyin değeri düşer. Evinizin arsanızın şirketinizin değeri düşer. Benim cumhurbaşkanlığımda faiz düşecek hep birlikte zenginleşeceğiz. Benim cumhurbaşkanlığımda iktisat kongresini İzmir´de toplayacağım söz veriyorum. Tüketen değil üreten bir Türkiye, iş adamları öğrenciler kadınlar akademisyenler hayvanlar çocuklar kuşlar dereler korkmayacak. Farklı bir cumhurbaşkanı olacağım hakkını bilen haddini bilen bir cumhurbaşkanı olacağım. Ama haddini bilmeyenlere de haddini bildiren bir cumhurbaşkanı olacağım. Orduya kışlaya siyaset girmeyecek.

Bu seçimin farkı özeti şu; Bu eskinin ilk seçimi, yeninin ilk seçimi. İzmir 3B demeye hazır mıyız? 1 ? Barışacağız herkesle barışacağız, 2 Büyüyeceğiz birlikte büyüyeceğiz 3 ? Bölüşeceğiz, adil bölüşeceğiz.

Pazar gününe kadar 3 kişiyi ikna etmenizi istiyorum İzmirliler. Oyunuzu kullandıktan sonra sandıkları bekleyin ardından seçim kurulunun önüne gideceksiniz. Ben de Ankara´da YSK´nın önünde olacağım. Merak etmeyin bunu birlikte başaracağız.?


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli