?MİLLETİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ´Nİ ORTADAN KALDIRMAK İSTEYENLERE GEÇİT VERMEYECEK?
SİYASET 20.10.2015 13:24:55 263 0

?MİLLETİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ´Nİ ORTADAN KALDIRMAK İSTEYENLERE GEÇİT VERMEYECEK?

MHP Adana Milletvekili Yılmaz, ?Biz inanıyoruz ki, bu aziz millet Kurtuluş Savaşı´nda yokluklar içinde, yiyecek ekmeği bile yokken yedi düvele karşı mücadelesini ortaya koyduğu gibi şimdi de 1 Kasım seçimlerinde ikinci kurtuluş mücadelesini verecektir?

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, AKP´nin devletin tüm imkanlarını kullanarak, ne pahasına olursa olsun iktidara gelmek ve ülkeyi tek adamlığa sürüklemek için uğraştığını belirtip, ?MHP´nin önünü nasıl keseriz´ diye yaptıkları planları uygulamaya koymuşlar. Ama bizim arkamızda yüce Türk Milleti olduğu sürece bu oyunu bozacağız? dedi.

Seyfettin Yılmaz, Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallelerinde MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretleri yapıp, hemşehrilerinden destek istedi.

Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran´da sandıktan çıkan millet iradesini beğenmeyen AKP iktidarının tüm devlet imkanlarını kullanarak, iktidarını sürdürüp, ülkeyi tek adamlığa ve bölünmeye sürüklemeye çalıştığını anlattı. 

AKP´nin emellerine ulaşmak için MHP´ye yönelik iftira, fitne ve nifak kampanyasının dozunu her geçen gün arttırdığını vurgulayan Yılmaz şunları söyledi:

 ?İktidar uğruna ülkeyi kaosa sürükleyenler, bir takım algı operasyonlarıyla ?MHP´nin önünü nasıl keseriz´ diye yaptıkları planları uygulamaya koymuşlar. Ellerine geçirdikleri medya gruplarıyla, soydukları, çaldıkları paraları kullanarak, valileri, kaymakamları, devletin tüm imkanlarını sömürerek 1 Kasım´daki seçimi kazanmanın hesabını yapıyorlar. Her yerde ifade ediyoruz; onların arkasında  yabancı güçler olabilir, onların arkasında sermaye grupları olabilir, onların yandaş medyaları olabilir, onlar devletin tüm imkanlarını kullanabilirler. Ama bizim arkamızda Cenabı Allah ve Türk Milleti olduğu sürece bütün bu hain planları, kirli oyunları bozacağız?

AKP´nin anti demokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, kişi güvenliğini ihlal edici, özgürlükleri kısıtlayıcı bir düzeni yürütmeye çalışırken, her gün şehit haberleriyle yürekler yanarken, ülkeyi güllük gülistanlık göstermeye çalıştığını kaydeden Yılmaz şöyle konuştu:


?Biz inanıyoruz ki, bu aziz millet Kurtuluş Savaşı´nda yokluklar içinde, yiyecek ekmeği bile yokken yedi düvele karşı mücadelesini ortaya koydu. Atatürk´ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ni kurdu. Şimdi de 1 Kasım seçimlerine gidiyoruz. İşte 1 Kasım seçimleri de Türk Devleti ve Türk Milleti için ikinci kurtuluş mücadelesidir. Tüm algı operasyonlarına rağmen, milletimiz Türkiye Cumhuriyeti´ni ortadan kaldırmak isteyenlere geçit vermeyecektir.?

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli