?KÜSKÜNLÜKLERİ, DARGINLIKLARI ORTADAN KALDIRIP EL ELE ÇALIŞACAĞIZ?
SİYASET 10.01.2016 13:54:17 492 0

?KÜSKÜNLÜKLERİ, DARGINLIKLARI ORTADAN KALDIRIP EL ELE ÇALIŞACAĞIZ?

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP´nin başarılı olmasının yolunun ?Parti küçük olsun benim olsun değil büyük olsun hepimizin olsun? demekten geçtiğini söyledi.

CHP Seyhan ve Karataş ilçe yönetim kurulları CHP İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetimini ziyaret edip başarı dilediler. CHP´nin büyük bir aile olduğunun altını çizen İl Başkanı Barut, CHP ailesini büyütüp, ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kollarıyla uyumlu bir şekilde Türkiye´nin geleceği için el ele çalışmak zorunda olduklarını kaydetti. Barut, ?Partiyi büyütmemiz lazım. Küçük olsun benim olsun değil büyük olsun hepimizin olsun dememiz lazım. Siyasetin malzemesi insandır ve biz bu sürecin içine herkesi katıp iktidar olmanın yoluna bakacağız? dedi.

?KÜSKÜNLÜKLERİ, DARGINLIKLARI ORTADAN KALDIRIP EL ELE ÇALIŞACAĞIZ?

2019 seçimlerine kadar olan yaklaşık 3,5 yıllık zaman dilimini tamir ve tedavi dönemi olarak gördüklerini dile getiren Barut, ?Küskünlükleri, dargınlıkları ortadan kaldırarak kol kola verip çalışmamız gerekiyor. Biz bu niyette, düşüncedeyiz. CHP hepimizin partisi. Yapmamız gereken çok iş, gitmemiz gereken çok yol var. Gitmediğimiz yer bizim değildir. Halka ineceğiz, sokağa ineceğiz ve CHP´yi hem Adana´da mutlak surette birinci parti, hem de büyükşehir belediyesini CHP´nin belediyesi yapacağız? ifadelerini kullandı.

?CHP´Yİ KAMUOYUNDA TARTIŞTIRMAYACAĞIZ?

Demokrasinin gereği olarak adaylık süreçlerinde mutlaka önseçim yapılmasını sağlayacaklarını ifade eden Barut, CHP´de herkese yer ve bir görev olduğunu belirtti. CHP´nin üyesi olan herkesin partiyi kucaklayıp içselleştirmesi gerektiğinin önemine değinen Barut, ?Sevgiye, saygıya ve parti disiplinine çok önem vermemiz, kişisel sorunlar nedeniyle partiyi hedef alanların önüne geçmemiz ve CHP´yi kamuoyunda tartıştırmamamız gerekiyor? diye konuştu.

?CHP´DE KİMSE KİMSENİN DÜŞMANI DEĞİL?

CHP´nin Adana´da önemli bir potansiyelinin olduğunu ifade eden CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, bu potansiyelin gün yüzüne çıkarılması, CHP´yi genelde ve yerelde iktidara taşımak gerektiğini vurguladı. Partide öncelikle sevgi ve saygıyı hakim kılmak zorunda olduklarını aktaran Kolcu, partiye emek verenlere de sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kolcu, ?En kutsal şey emekse, alın teriyse partimizde yetişen siyasetçileri sahiplenmek bizim görevimiz. CHP´de siyaset yapan sayısını ne kadar artırabilirsek CHP´nin gücünü de o denli artırırız. CHP´de kimse kimsenin düşmanı değil. Dayanışma ruhunu sağladığımız zaman Adana´da kimse CHP´nin önüne geçemez? şeklinde konuştu.

?BİRBİRİMİZİN OLUMSUZ DEĞİL OLUMLU YANLARINI GÖRMELİYİZ?

CHP´de her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu dile getiren CHP Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün, partililerin birbirlerinin olumlu taraflarını görmesi gerektiğini söyledi. Seyhan, Çukurova ve Karataş belediyelerinin CHP´li olmasının büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Aygün, 2019´da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kollarının İl Başkanı Barut´un idaresinde koordineli bir çalışmayla başarıya ulaşmasının kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli