KILIÇDAROĞLU´NUN GEZİ KUTLAMASINA ERDOĞAN´DAN TEPKİ
SİYASET 3.06.2017 20:17:24 333 0

KILIÇDAROĞLU´NUN GEZİ KUTLAMASINA ERDOĞAN´DAN TEPKİ

Erdoğan konuşmasında Kılıçdaroğlu´na tepki göstererek, ´4´üncü yıl dönümünü kutladığımız gezi olaylarında hak ve özgürlük mücadelesi verenleri minnet ile anıyorum´ diyor. Bu nasıl hak ve özgürlük mücadelesi ya. Yani bir şehri yakacak, yıkacaksınız, pol

Erdoğan, MÜSİAD Genel Kurulu´ndaki açıklamalarda "Suriye´nin kuzeyinden bir taciz olursa kimseye sormadan adım atarız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Kuruluna katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmasında ülke ekonomisinden siyasete birçok konuya değindi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Gezi Parkı´nın 4´nücü yıl dönümünde attığı tweet üzerinden eleştiren Erdoğan, "Türkiye´de de ana muhalefet başında bulunan zat tweet atıyor. Attığı tweet çok enteresan, ´4´üncü yıl dönümünü kutladığımız gezi olaylarında hak ve özgürlük mücadelesi verenleri minnet ile anıyorum´ diyor. Bu nasıl hak ve özgürlük mücadelesi ya. Yani bir şehri yakacak, yıkacaksınız, polislerimizi şehit edecek cam çerçeve her şeyi indireceksiniz ve buna hak ve özgürlük mücadelesi diyeceksiniz. Size ne yapıldı ki hak ve özgürlük mücadelesi veriyorsunuz. Hak ve özgürlük mücadelesini vermek Yeşiköy Havalimanından kaçarak, Bakırköy Belediye Başkanı evine sığınmak mıdır? Zaten 15 Temmuz´da da kaçaklardansın. Yani 7 Ağustos´ta bizim buluşmamıza gelişin bir vesileydi. Önce gelemeyeceğini söyledi. Sonra baskılar yapıldı son anda geleceğini söyledi. Dürüst değil. Hatta biliyorsunuz Yenikapı buluşmasına daha sonra da biz orada yokuz demeye başladı" diye konuştu.

?FIRAT KALKANI HAREKATINI BAŞARIYLA NOKTA DEMEYECEĞİM, VİRGÜL KOYDUK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerinin yuvasına dönüşen Suriye´den Türkiye´ye yönelik tehditleri bertaraf etmek için Fırat Kalkanı harekatı başlatıldığını söyleyerek, "Şimdi ise gerek ABD, gerek Rusya ile yaptığımız görüşmelerde gelinen nokta var. Bu nokta izleme noktası bizim için izleme. Rakka´da DEAŞ terör ögütü var. Şu anda, ABD iki terör örgütüyle birisi siyasi ayak birisi eylem ayağı. PYD ile YPG.ABD,´ Ben bunu YPG ile halledeceğim´ diyor. Halledeceksen buyur hallet hayırlı olsun. Ama şunu da bilin Suriye´nin kuzeyinde ülkemize taciz olacak olursa o zaman da biz bundan sonra kimseyle konuşmayız. Kararımızı kendimizi veririz. Nasıl Cerablus´ta göbeğimizi kendimiz kestiysek, adım attıysak bundan sonra da atarız. El bab´ı teröristlerden temizledik. Fırat Kalkanı harekatını başarıyla nokta demeyeceğim, virgül koyduk. Bundan sonra devamı gelebilir." dedi.

Terör örgütü PKK ile mücadeleye de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK terör örgütüne karşı tarihin en başarılı operasyonları yürüttük, yürütüyoruz. Güya yaz aylarında büyük eylemlere hazırlanan terör örgütüne saklandığı dağları, mağaraları dar ediyoruz. İnlerine gireceğiz demiştik ne kadar terör örgütü varsa hepsinin inine girdik giriyoruz . Sırada olanlar var onlara da gireceğiz. Bu operasyonları yürüten kardeşlerimizden biri de Aydoğan Paşamızdı" dedi.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli