. HASTA YAKINLARI DOKTORA SALDIRDI
ASAYİŞ 4.10.2018 16:32:54 497 0

. HASTA YAKINLARI DOKTORA SALDIRDI

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimlik kapısı önünde ameliyatta veya yoğun bakımda olan çok sayıda hasta yakının bekleme alanındaki kişileri ikaz etmesi üzerine Prof. Dr. Arif Serhan Cevrioğlu saldırıya uğradı

Sakarya´nın Karasu ilçesinde arkadaşlarının karıştığı tartışmayı ayırmaya çalıştığı esnada silahla açılan ateş sonucu ağır yaralanan 26 yaşındaki Yakup Can Kaya Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaya kaldırıldığı hastanede 22 gün sonra hayatını kaybetti. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik kapısı önünde Kaya´yı kaybettiklerine üzülen yakınlarının yanına gelen Kadın Doğum Kliniği Klinik İdari Sorumlusu Prof. Dr. Arif Serhan Cevrioğlu ?Ameliyatta veya yoğun bakımda olan çok sayıda hasta yakının bekleme alanıdır. Beyefendi bayanları buradan uzaklaştırabilir misiniz, burayı çok hassas bir yerdir? diyerek uyarıda bulundu. Uyarı sonrası Kaya´nın yakınları doktora saldırarak darp etti.

?Hastane içine kaçarak kurtuldum?

Yaşanan olay sonrası Prof. Dr. Arif Serhan Cevrioğlu yazılı açıklama yaptı. Cevrioğlu, ?4 Ekim sabahı saat 08.50 sularında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden girerken, hasta giriş kapısı dışında yakını kaybı nedenli ağıt yakan iki kadın ve yanındakilere yaklaştım. Merhaba ben hastanede çalışan bir doktorum. Başınız sağolsun, acınızı anlıyorum. Ancak burası hastası ameliyatta veya yoğun bakımda olan çok sayıda hasta yakınının bekleme alanıdır deyip sonra bayanların yakınındaki kişiye beyefendi, bayanları buradan uzaklaştırabilirmisiniz, burası çok hassas bir yerdir dedim. Daha sonra hastaneye doğru yürürken, ölenin yakınların tarafından ulan burada da ağlayamayacak mıyız be söylemleriyle 8-10 hasta yakını bana karşı topluca linç girişimine maruz kaldım. Ben bu sırada doktorum, yanlış anladınız demesine rağmen, ölen hasta yakınlarının saldırısı devam etti. Güvenlik görevlilerinin araya girmesi esnasında, grubun elinden kurtuldum. Daha sonra hastane içine kaçarak kurtuldum? dedi.

?Ögütlü ve Toçoğlu saldırıyı kınadı?

Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Ögütlü saldırıyı kınayarak, ?Sebebi ne olursa olsun şiddet olaylarını kabul etmemiz mümkün değildir. Prof. Dr. Cevrioğlu´na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü olarak şiddet olaylarının takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Sağlık çalışanımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum? ifadelerinde bulundu. Yaşanan olay sonrası Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu doktor Cevrioğlu´nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Toçoğlu, ?Hocamıza geçmiş olsuna geldik. Olayı lanetliyoruz, kınıyoruz. Ne gerekiyorsa yapacağız? diyerek tepki gösterdi.

Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Kaya´nın yakınlarının doktoru darp etmesi gözüküyor.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Sabancı Vakfı Hatay’da Planladığı 3 Okuldan İlkinin Açılışını Gerçekleştirdi

Balcalı Hastanesi Müdürü Önder, silahlı saldırıda hafif yaralandı

ERDOĞAN’DAN İSTANBUL’DAKİ PATLAMA HAKKINDA İLK AÇIKLAMA

  İSTANBUL, BEYOĞLU’NDA MEYDANA GELEN PATLAMAYA RTÜK YAYIN  YASAĞI GETİRDİ

11’I ÇOCUK 12 KİŞİ İN YANARAK ÖLDÜĞÜ YURT YANGINI DAVASINDA KARAR

Adana'da huzur operasyonu

“HURDA, ATIL, BULUNTU VE HASARLI ARAÇLAR“ KONUSUNDA AÇIKLAMA

HALKI SOKAĞA ÇAĞIRAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINA KOVUŞTURMA

Feyzioğlu'dan Meram katliamı açıklaması

BODRUM’DA BİR POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Adana'da şafak operasyonu

Adana'da polis kumar evlerine baskın yaptı 

OTO CENTER VE GALERİCİLER SİTESİNE OPERASYON

Adana'da şafak vakti "torbacı" operasyonu

Adana Emniyeti'nden kaçak içkiye baskın

Adana'da uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu

Drone destekli asayiş uygulaması

Adana'da şafak operasyonu

Ceyhan'daki şok baskında 70 Bin Lira ceza

Uyuşturuculara şafak baskını

Adana Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false