?CHP ÜLKEMİZE KURŞUN SIKAN ÖRGÜTLERİN HEPSİNİN SÖZCÜSÜ?
SİYASET 28.04.2018 20:22:20 295 0

?CHP ÜLKEMİZE KURŞUN SIKAN ÖRGÜTLERİN HEPSİNİN SÖZCÜSÜ?

Recep Tayyip Erdoğan İzmir 6. Olağan İl Kongesi´nin ardından düzenlediği mitingde sert sözlerle yüklendiği Kemal Kılıçdaroğlu´nu 15 Temmuz Darbe Girişimine destek vermekle suçladı ve ?Sadece bununla kalmayan CHP, aynı zamanda PKK´dan PYD´ye kadar ülkemiz

24 Haziran öncesi ilk seçim mitingi olan toplantıda  Erdoğan ?İzmir´e kendimizi tam olarak anlatamadık,? dedi ve  şunları söyledi:

?Korku ve kara basan gibi İzmir´in üzerine çökenler İzmir´e ne verdi? AK Parti´nin İzmir´e bir zararı dokunmuş mudur? AK Parti 15 yılı geride bırakan yönetimleri süresinde İzmir´e neler yaptı. AK Parti yönetimlerinin İzmir´e en küçük bir zararı, baskısı olmuş mudur? Biz demokrasinin bu ülkede tüm vatandaşlarımızın hakkı olduğunu söylemek suç mudur? Vatandaşlarımız hangi kesimden olursa olsun, bunları savunmak suç mudur? Türkiye´nin bütün şehirlerini, tüm bireyleri ile kaldırmak, herkesin kalkınmasını sağlamak suç mudur? Bunlar suçsa, bizim suçumuz çok büyük. Türkiye´yi 15 senede 3 kat büyüttük. Türkiye´yi bir avuç seçkin için değil, herkes için güvenli ve yaşanabilir hale getirdik. İzmir´in oylarına ipotek koyanlar ne yaptı? İzmir için en ufak bir proje yapmayanlar, ihanetlerini laiklik altında saklıyorlar. Partimizin programında laikliği teminat gördüğümüz açıkça yazıyor. Biz ısrarla birilerinin yaptığı gibi sürekli laikliğin kullanılarak örselenmesine de karşı çıktık.

Bugüne kadar İzmir´e kendimizi tam olarak anlatamadığımızı düşünüyorum. İzmir´le bu defa aramızdaki bütün perdeleri kaldıracağız, zincirleri kıracağız. İzmir Gazi Mustafa Kemal´in şehridir. İzmir AK Parti iktidarlarının diriliş hamlelerine şahitlik etmiştir. İzmir inşallah, 24 Haziran´da şahlanışın sembolü olarak da tarihe geçecektir. Benim 2023 hedeflerine birlikte yürümek istediğim İzmir karşımda.

KILIÇDAROĞLU DİKTATÖRLÜĞÜN DANİSKASINI YAPIYOR´

Kılıçadroğlu´na, ?Diktatörllüğün daniskasını yapıyor,? suçlamasını da yapan, ?Bütün görüntülerde varsın. Yandın Kemal yandın. Sen darbe karşıtı değil darbecisin.(15 CHP milletvekilinin İYİ Parti´ye geçmesini eleştirirken) Kalkıp Erdoğan´a diktatör diyeceksin, diktörlüğün daniskasını kendin yapacaksın. Birisi ´Oradan sar bana 15 mebus´ diyor, öteki daha cümle bitmeden 15 milletvekilini paket yapıp gönderiyor.Sen genel başkan olabilirsin ama sen, o milletvekillerini pazarlayan bir insan olamazsın. Bu budur. Ve tarih bunu Güneş Motel´de yazmıştır, bir de şimdi Bay Kemal´le yazmıştır,? diye seslendi.

?CHP´Yİ İHANET ÖRGÜTÜNÜN SAFLARINDA BİZE KARŞI YUMRUK ATARKEN BULDUK?

FETÖ´ye karşı 17-25 Aralık´ta mücadele ettiklerini anımsatan Erdoğan, şöyle konuştu: 

"CHP´yi bu ihanet örgütünün saflarında bize karşı yumruk atarken bulduk. Ben Marmaris´ten İstanbul´a hareket ettim. Havalimanına geldiğimde onbinler Atatürk Havalimanı´ndaydı. Meğerse ben 01.20´de oraya indiğimde 23.15´te Bay Kemal oraya gelmiş, tanklar orada korumaya almışlar ve oradan Bakırköy Belediyesine gidiyor. Halbuki daha önceleri ´Darbe olursa tankın üzerine önce ben çıkarım.´ diyen kişi, bu defa tankların korumasında havalimanından hareket ediyor. Şimdi bunları inkar ediyor. İstediğin kadar inkar et, tüm belgelerde, tüm televizyon kayıtlarında varsın. Yandın Kemal, yandın. Sen darbe karşıtı değil darbecisin."

Darbenin olduğu akşam operasyonu bizzat kendisinin yönettiğini aktaran Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar´ı darbeciler götürdüğü için Genelkurmay Başkanlığına da atamayı oradan yaptığını anımsattı.

Bunları yaparken, Başbakan Binali Yıldırım ile de irtibat halinde olduklarını belirten Erdoğan, "Baktım ki Meclis´te konuşma yapıyorlar, Sayın Başbakanın Ilgaz Tüneli´ne saklandığını söylüyorlar. Eğer tünellere saklanacak olanlar varsa başınızdaki adam saklananlardan bir tanesi ama tünel bulamadı Bakırköy Belediyesine gitti. Sayın Başbakanla biz daima irtibat halinde olduk ve kendileriyle istişare ederek de o geceyi yönettik. Bay Kemal, Allah´ın izni ile ölümü korkutarak bu yolda yürüdük. Zira bizim Rabb´imize verilecek bir canımız var. Onu vakti geldiğinde vermesini biz değil Rabb´im takdir eder." diye konuştu.

"CHP´Yİ YİNE BU ÖRGÜTÜN SAFLARINDA BİZİM ÜZERİMİZE YÜRÜRKEN BULDUK"

Erdoğan, 15 Temmuz´da milletle beraber FETÖ´ye tarihi bir şamar vurduklarına dikkati çekerek şunları söyledi:

"CHP´yi yine bu örgütün saflarında bizim üzerimize yürürken bulduk. İşte 7 Ağustos, davet yaptım ve bu davetime olumsuz cevap verdi. Fakat çok baskı altında kaldı biliyorum. Son cuma günü katılacağını söyledi ve Yenikapı´ya geldi. Fazla dayanamadı, ondan sonra o birliktelikten koptu. CHP, artık bugün yargımızın terör örgütü olarak tescillediği FETÖ´nün ülkemizdeki borazanı haline dönüşmüştür. Sadece bununla kalmayan CHP, aynı zamanda PKK´dan PYD´ye kadar ülkemize ve milletimize kurşun sıkan ne kadar terör örgütü varsa hepsinin de sözcüsü durumundadır."

Kılıçdaroğlu´nun kendilerine "Afrin´e gitmeyin." dediğini aktaran Erdoğan, "Nasıl gitmeyiz, orada zulüm var, oradan bize daima taciz atışları var. Ona kalsa inanın ´Gabar´ı, Cudi´yi, Kandil´i, Tendürek´i bırakın bize saldırsınlar.´ der. Bay Kemal, boşuna uğraşma biz bu topraklarda evelallah en ufak bir parselasyona müsaade etmedik, etmeyeceğiz." dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false