CEYHAN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANLIĞINA ÜNAL KURT YENİDEN SEÇİLDİ
YEREL 11.02.2018 13:09:53 5445 0

CEYHAN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANLIĞINA ÜNAL KURT YENİDEN SEÇİLDİ

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Ünal Kurt güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi

Ceyhan Şoförler ve Otomobilciler Odasının genel kurulu biz bize düğün salonunda yapıldı. Başkanlığa yeniden Ünal Kurt seçildi.

Saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasının sonra divan başkanlığına Mustafa Göktaş, Katip üyeliklere Mustafa Gökay Karakuş, Nuri Sezgi ile Selahattin Güler´in getirilmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinin kabulünün ardından seçimlere geçildi tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Ünal Kurt güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Seçimlerin ardından başkan Ünal Kurt üyelere teşekkür konuşması yaptı.
Kurt şöyle konuştu: ?Öncelikle genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan Adana Esnaf ve sanatkarlar odalar birliği Başkan Vekili ve Yöneticilerimiz ile yine bizleri yalnız bırakmayan Ceyhan´daki STK oda ve dernek başkanlarına ve tüm üyelerimize genel kurulumuza geldiklerinden dolayı hepinize tek,tek teşekkür ediyorum.Öncelikle Kaymakamımız Mustafa Ünlüsoy´a,Belediye Başkanımız Ali Alper Boydak´a,İlçe Emniyet Müdürümüz Bülent Tırnaksız´a şoför esnafına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman şoför esnafının yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve bize verilen bu güvene layık olacağız ve şoförler odası olarak her zaman her koşulda şoför esnafının yanında olmaya devam edeceğim? dedi.
Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Hanifi Uçar,Cemal Arslan,Ertan Aydar,Ramazan Karaçora,Kafur Kalçık, yedek yönetim kurlu üyeliklerine de Emin Cenkova,Hulisi Açıl,Sedat Barık,Celal Dağ,Serkan Günaydın,Fikret Şensoy ve Sertaç Tekin seçildi.

Genel kurula Adana Esnaf Odaları ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Adana Esnaf Odaları ve Sanatkarlar Odalar Birliği yönetim kurulu üyesi İlhami Uygunsözü,Ceyhan Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Aydarlar şirketler yönetim kurulu başkanı Mustafa Aydar, Ceyhan Kent Konseyi ve Ceyhan Bakkallar Odası Başkanı Selahattin Güler, Esnaf Odaları ve Sanatkarlar Odalar Birliği yönetim kurulu üyesi Mustafa Gökaykuş, Kaportacılar odası başkanı Ziya Zengin, Ceyhan Kasaplar Odası Başkanı İbrahim İkidağ,Yumurtalık Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif başkanı Mustafa Deniz Türker,AK Parti Ceyhan ilçe başkanı Cemal Saim Çetanak,AK Parti Ceyhan Belediye meclis üyesi Taner Cerit,Adana Şoförler odası yönetim kurulu üyesi Erdal Kılıçık, Adana Esnaf Odaları ve Sanatkarlar Odalar Birliği genel sekreteri Sema Kartalmış katıldı.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli