?BU TRENDEN DÜŞENLER DÜŞTÜĞÜ YERDE KALIR?
SİYASET 9.01.2018 14:16:08 318 0

?BU TRENDEN DÜŞENLER DÜŞTÜĞÜ YERDE KALIR?

Erdoğan isim vermeden Abdullah Gül´e "Eskiden partimizin çatısı altında olup da bugün başka havalarda gezen kimsenin partimizle ilgili sözler söyleme hakkı yoktur. Bu birlikteliği zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın yolcuları değildir,? diye sesl

TBMM´de AKP Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişte AKP içinde olup da sonradan AKP´nin karşısında olanları isim vermeden eleştiren Erdoğan, "Bu trenden düşenler düştükleri yerde kalırlar" açıklamasında bulundu.

"Bu trenden düşenler düştükleri yerde kalırlar"

"Bizim gücümüz, birliğimizden ve milletimizle olan bağlarımızı sıkı tutmamızdan geliyor" diyen Erdoğan, bu iki unsura zarar verecek hiçbir davranışı, tutumu, sözü affetmelerinin söz konusu olmadığını belirtti. Erdoğan şöyle konuştu:

 "Geçmişte partimiz çatısı altında olup ta bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle, hareketimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Herkes ağzını açmadan önce nerede bulunduğuna, kimlerle aynı safa geçtiğini bilmelidir. Bunlar, AK Parti olarak milletimizle birlikte son 3-4 yıldır verdiğimiz hayati mücadelede en küçük bir desteklerini görmediğimiz, hatta çoğu defa karşı saflarda siluetleri beliren kişilerdir. Dünyada neler oluyor, ülkemizde neler oluyor, bununla ilgili bir sesiniz çıkmayacak, bu ülkede referandum yapılıyor, partimiz burada ?evet´ başlığını atıyor, bakıyorsunuz birileri de ?hayır´ için kampanya yürütüyor, kulislerde, şurada, burada. Şimdi de kendilerinde söz hakkı görüyorlar, kusura bakmasınlar. Bu birlikteliği, bu beraberliği, dayanışmayı zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın samimi yolcuları değiliz. Biz bu yola çıkarken ahdederek çıktık. Bu yola bu ahitle çıkarken şunu iyi bilmemiz lazım, sadakatin asıl olan bir kavram olduğunu bilerek çıktık. Bu trenden düşenler düştükleri yerde kalırlar. Bu süreçte bize düşen kendi işimizi sağlam tutmak, hedeflerimizden uzaklaşmamak, geçmişteki hatalardan uzak durmaktır. Meclis grubumuz başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızın bu konuda anlayış ve güç birliği içinde olduklarını görmekten memnuniyet duyuyorum. Kendilerine biçilen tek misyonun AK Parti´ye ve şahsımıza zarar vermek olduğunu göremeyecek kadar hırslarının esiri olanların hükmünü milletimiz zaten veriyor. Siz hiç merak etmeyin Türkiye´nin istiklali ve istikbali için hayatını ortaya koyarak çalışanlarla, dikensiz bahçelerde kendi ikbali içinde olanların farkını milletimiz çok iyi biliyor"

BAHÇELİ´NİN SÖZLERİNE İLK YORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli´nin desteğini açıklamasının ardından şu sözlere yer verdi;

?Bu seçimler arifesinde Sayın Bahçeli´nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamalıyım. Bu duruşla birlikte inanıyorum ki ülkemizde bizi bölmek ayrıştırmak isteyenler hedeflerine ulaşamayacaklar. Bizler 7 Ağustos ruhuhu yaşamakta kararlıyız. Birileri acaba şu ne der bu ne der diyor. Kusura bakmasınlar biz ne deriz? Aslolan budur. Biz Sayın Bahçeli ile bir araya geliriz, konuşuruz. Uyum yasaları ile ilgil içalışmaları yapar geleceğe yürürüz. Birlikte yapmamız gereken çok şey var. Milletimizin bize verdiği sorumluluklar var. Bunları yerine getirmek bizim görevimizdir?.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli