?BENİM EN ÇILGIN PROJEM HUZUR İÇİNDE, BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAK !?
SİYASET 9.05.2018 18:08:59 211 0

?BENİM EN ÇILGIN PROJEM HUZUR İÇİNDE, BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAK !?

İnce konuşmasında Erdoğan´a, ?Bizim çılgın projemiz var diyor. Nedir o, Kanal İstanbul. Ya bundan 40-50 sene önce ilk köprüyü Demirel, ikinciyi Özal, üçüncüyü Erdoğan yaptı, dördüncüyü de gelir İnce yapar. Ne olacak?? diye seslendi

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu akşam saat 21.00´da görüşeceklerini ve şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğini söyledi

İnce, Erdoğan´ın manifesto açıklamasını eleştirdi: "Manifesto bir gelecek bildirisidir. Sen 16 yıldır iktidardasın, manifesto yayınlayamazsın. Ben yayınlarım."

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı ince İnce, Edirne Cezaevi´nde HDP´nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş´ı ziyaret ettikten sonra kentte düzenlenen mitinge katıldı.

İnce´ye mitingde CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eski Başbakan Yardımcısı, AKP kurucularından Abdüllatif Şener eşlik etti.

´GİDİP ERDOĞAN´A BAŞARILAR DİLEYECEĞİM´

Konuşmasında cumhurbaşkanları adaylarını ziyaret ettiğini söyleyen İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin zamanının da belli olduğunu söyledi.

İnce, "Sayın Temel Karamollaoğlu´na, makamına gittim başarılar diledim, Sayın Akşener´e, makamına gittim başarılar diledim. Az önce de Sayın Demirtaş´a gittim, başarılar diledim. Şimdi az önce cevap geldi, Sayın Erdoğan da akşam saat 21.00´de parti genel merkezinde beni kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim" diye konuştu.

İnce konuşmasında Erdoğan´a, ?Bizim çılgın projemiz var diyor. Nedir o, Kanal İstanbul. Ya bundan 40-50 sene önce ilk köprüyü Demirel, ikinciyi Özal, üçüncüyü Erdoğan yaptı, dördüncüyü de gelir İnce yapar. Ne olacak?? diye seslendi ve ?Benim en çılgın projem huzur içinde, barış içinde yaşamak,? dedi.

İnce´nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Er meydanında palavra yok, er meydanında birinin elini bağlamak yok. Televizyonları, uçakları, örtülü ödeneği eline al; çıkın karşıma. Ben öyle yapmadım, gittim makamlarına başarılar diledim.

 

´BEN GARİBAN OLUYORUM DA SEN NASIL ZENGİN OLDUN O MAAŞLA?´

Dün Erdoğan, ´Gariban aday´ diyor; neredeyse aynı maaşı alıyoruz, ben gariban oluyorum da sen nasıl zengin oldun o maaşla? Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim.

  • Sayın Erdoğan diyor ki; tek dertleri beni indirmek. Benim senle bir derdim yok. Benim derdim Türkiye. Sen indiğinde dolar inecekse, sen indiğinde euro inecekse, faiz inecekse, mazot inecekse, benzin inecekse in be kardeşim sen de. Ne olacak yani?
  • Sen 80 milyondan daha mı değerlisin? Dünya 5´ten büyük diyordun kutluyorum, arkandayım. Ama Türkiye de senden büyüktür. 

´O ÜNİVERSİTELERİ BÖLDÜRMEYECEĞİM´

Manifesto yayımladı. Gelecek bildirgesidir manifesto. Sen 16 yıldır iktidardasın. Sen gelecek bildirgesi yayımlayamazsın. Manifestoyu ben yayımlarım. Sen iflas etmenin, günah çıkarmanın belgesini yayımlarsın.

  • Camileri, sendikaları, okulları, medyayı böldüler. Şehitleri böldüler şehitleri. Cudi´de şehit olursan başka para, Afrin´de şehit olursan başka para. Şimdi de üniversiteleri bölüyorlar, ama o üniversiteleri böldürmeyeceğim.
  • Birileri beni kandırmayacak, ben de milletimi kandırmayacağım. İnce eleyip, sık dokuyacağız. Emin olun, ben konuştukça, yakında bunlar ince hastalığa yakalanırlar.

´MÜNAFIK, KAFİRLİKTEN SONRA GELİR İSLAM´DA´

´Bana oy verin, vermeyen münafıktır´ diyor. Münafık, kafirlikten sonra gelir İslam´da. Ben de diyorum ki, oy vermeyin münafık olmazsınız.

  • Kendi uydusunu yapan bir ülkeyi konuşacağız. Emeklilere 1000´er TL verildi. Ne güzel yaptı hükümetimiz, kutluyorum. 19 Mayıs´ta gençlik, 29 Ekim´de cumhuriyet bursu vereceğiz. 500´er lira geri ödemesiz. Hiçbir sınavdan ücret alınmayacak.
  • Soruyor, parayı nereden bulacaksın. E sarayın ışıklarını kısacağım. 6 ay süreyle halka açık olacak. Ben Çankaya Köşkü´ne gideceğim, Atatürk´ün mekanına. O saray da milletin parasıyla yapıldı, onu da bu ülkenin en akıllı evlatlarına vereceğim.

´TAMAM VAR YA, BU İŞİ BİTİRECEK BU TAMAM´

Gençlerin kıvrak zekasına bayılıyorum. Geçen gün Balıkesir´e gittim, eşim Balıkesirli. Şöyle yazmışlar: Sarayı hemen boşalt, Yalova´dan eniştem gelecek. Espiri var ama beğenmedim. Ama şunu beğendim: Sarayı hemen boşalt, 25´inde öğrenciler kayda gelecek.

  • Kadınlar, sizinle birlikte gerçekleştireceğiz bu sessiz devrimi. Kapı kapı gezmeye var mısınız? Tamam mı? ´Tamam´ var ya; bu işi bitirecek bu tamam. Bu iş bitti.

´İKİ KEZ KILIÇDAROĞLU´NA RAKİP OLDUM, İKİSİNDE DE KAYBETTİM´

2002´de Sayın Erdoğan milletvekili olamadı. Başbakan Abdullah Gül oldu. 2003´ün martında Erdoğan milletvekili olunca geldi, Sayın Gül dedi ki, "Buyrun genelbaşkanım koltuk sizindir" dedi. Evinin önüne helikopterle Genelkurmay Başkanı´nı gönderdi. Kaddafi´ye kardeşim dedi, linç edildi. Esad´a kardeşim dedi, şimdi konuşmuyor. Gül´e kardeşim dedi, konuşmuyor. Niye, kendisine karşı aday olacak diye. Ben Kılıçdaroğlu´na iki kez rakip oldum, ikisinde de kaybettim. N´olacak şimdi küsecek miyim? O ne dedi, adayımızsın dedi.

  • 4 arkadaşımın adı geçiyordu, dördümüzden biri aday olacaktı. Bak bugün geldik buraya, dördümüz de buradayız. Erdoğan, Gül´le birlikte sahneye çıkabilir mi, çıkamaz. Neden, herkesi kırdı döktü çünkü. Biz şimdi beraber yaşamaya geliyoruz beraber.

´BAŞÖRTÜNÜ NEREDE İSTİYORSAN ORADA TAK, SİYASETİN SICAK MESELESİ YAPMA´

  • Bu dönemde hiç merak etmeyin. Ergene´nin sularını mavi akıtacağız. Huzur içinde bir ülke olacak.
  • Muhafazakar kardeşlerime sesleniyorum. Başörtüsünü nerede istiyorsan orada tak. Bunu siyasetin sıcak meselesi yapma.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli