BATTAL ÖZER CHP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
SİYASET 24.12.2015 14:27:42 1289 0

BATTAL ÖZER CHP İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Battal Özer açıklamasında, CHP´nin yerelde ve genelde tam iktidarına ihtiyaç olduğunu belirterek ?Partimizi bu hedeflere ulaştırmak için 2019 yılı ve daha erken yapılacak büyük seçimlere en iyi biçimde hazırlamak, birlik, beraberlik ve bütünlüğü sağlamak

?AKP ÜLKEYİ UÇURUMUN EŞİĞİNE GETİRDİ?

13 yıl önce ülkenin tanık olduğu en büyük ekonomik krizin sonucu olarak iktidara gelen AKP´nin bugün ülkeyi bir uçurumun eşiğine getirdiğini vurgulayan Av. Özer şöyle konuştu:

?Demokratikleşme, sivilleşme ve vesayet sözcüklerini kendisine bayrak yapan bu parti, geldiğimiz aşamada kendi rejimini hayata geçirebilmek için, her türlü kutsal değeri sömürdüğü gibi hepimizin eşit yurttaşlar olarak birlikte ve barış içinde yaşamasının güvencesi olan hukuk devletini ve yargıyı ayaklar altına almıştır. Ülkemizin saygın kurum ve kuruluşlarını itibarsızlaştırmak için her türlü hileye başvurmaktan kaçınmayan bu anlayış, bugün gazetecilerin sırf habercilik yaptıkları için casusluk suçlamasıyla cezaevlerine tıkıldığı, ifade özgürlüğünün olmadığı ve yurttaşların kendilerini ifade etmekten korkar hale geldiği bir Türkiye tablosunu yaratmıştır?

?KARANLIKTAN ÇIKIŞ İÇİN CHP´NİN İKTİDAR OLMASI LAZIM?

Baskıcı ve anti demokratik bir rejimi halka zorla dayatmaya çalışan zihniyetin izlediği maceracı dış politikayla da Türkiye´yi bütün komşuları ile savaşın eşiğine getirdiğini aktaran Av. Özer, Ortadoğu´nun değişmez manzarası olan kan ve gözyaşından başka bir tablo üretmeyen etnik ve mezhep çatışmalarının da Türkiye´ye ithal edildiğini söyledi.

Av. Özer, ?Türkiye´nin bir bölümünde yurttaşlarımız yaklaşık 20 günden bu yana olağan hayatlarını sürdürmenin tüm koşullarından mahrum bırakılmıştır.  İşte kısaca anlattığım bu karanlıktan aydınlık bir Türkiye´ye ulaşabilmek için güçlü bir CHP´ne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu ortadadır? şeklinde konuştu.

?19 MAYIS RUHUNA, AZMİNE VE KARARLIĞINA DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR?

CHP´nin köklerini Kuvayı Milliye bilincinden aldığını dile getiren Av. Özer, CHP´nin sosyal demokrasinin ve emek mücadelesinin evrensel ilkeleri ile sentezleyen siyasi bilinç ve iradenin cisimleşmiş hali olduğunu ifade etti.

?Bugün 19 Mayıs´ın ruhuna, azmine ve kararlılığına her şeyden daha fazla ihtiyacımız var? diyen CHP Adana İl Başkan Adayı Av. Battal Özer, ?İşte bu kararlılığa sizlerle kol kola girerek ve birbirimize sırtımızı dönme yürekliliğini gösterebilmek için aday oldum? ifadelerini kullandı.

?BİZE DÜŞEN İLK GÖREV BİRLİK, BERABERLİK VE BÜTÜNLEŞMEYİ SAĞLAMAK?

CHP´nin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde halkın ihtiyaçlarına cevap verebilen, herkesin beğenisini kazanan bir seçim bildirgesi ve programı ile yola çıktığını anımsatan Av. Özer, sözlerini şöyle sürdürdü:

?Bizlere düşen görev aramızdaki birlik, beraberlik ve bütünleşmeyi sağlayıp, bu programı oya dönüştürebilecek siyasi çalışmayı yapmaktır. Bunu hep beraber sizlerden alacağım güç ile başarabilmek için aday oldum.?

?ADANA´YA SOSYAL DEMOKRAT DOKUNUŞ ZARURİ HALE GELDİ?

Sanayi ve tarımın başkenti olan Adana´nın çok uzun bir süreden bu yana her alanda irtifa kaybettiğini belirten Av. Özer, binlerce kişiye istihdam sağlayan fabrikaların birer birer kapandığını, göçün tersine döndüğünü, nitelikli göç vermeye başlayan kentin işsizlikte de rekor kıran iller arasına girdiğini anımsatarak, acilen kentin her noktasına sosyal demokrat dokunuşların zaruri hale geldiğini vurguladı.

?ÖRGÜTÜMÜZLE BAŞARACAĞIZ?

Av. Battal Özer, ? İşte daha da çoğaltılabilecek nedenlerle Adana´da CHP´nin yerelde ve genelde tam iktidarına ihtiyaç olduğu açıktır. Partimizi bu hedeflere ulaştırmak için 2019 yılı ve daha erken yapılacak büyük seçimlere en iyi biçimde hazırlamak için adayım. Bunları ancak örgütümüzle başarabiliriz. Bunun için samimiyete, saygı ve sevgiye ve büyük bir kucaklaşmaya ihtiyacımız vardır. Bunları başarabilecek bilgiye, birikime ve geçmişe sahibiz. Bütün bunları hep beraber başarabilmek için CHP Adana İl Başkanlığına aday oldum? diyerek sözlerini tamamladı.  

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli