BAHÇELİ,
SİYASET 10.06.2018 09:00:36 397 0

BAHÇELİ, "İNCE, PKK´YA UMUT VERİYOR"

MHP lideri Devlet Bahçeli, ?Muharrem İnce´nin sözde Kürt sorununda hiçbir kırmızı çizgisi yokmuş. Kırmızı çizgisi olmayan bir gafilin Cumhurbaşkanı adayı olması bile züldür" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında ?24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi, Neden, Nasıl?? Temalı Bölge İstişare Toplantısı için dün Bursa´daydı. Bahçeli, Bursa´da Balıkesir, Yalova, Bilecik, Çanakkale, Kütahya ve Eskişehir il teşkilatlarından gelen partililerle bir araya geldi.

bahçeli şunları söyledi:

"Cumhur İttifakı bizzat cumhurun ta kendisidir. Kim ki, Cumhur İttifakı´nı dinamitlemeye kalkışırsa, kim ki Cumhur İttifakı´na vade biçip çürütmeye çalışırsa, biliniz ki, Türkiye´nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaktır. Cumhur İttifakı, millidir. Bir kez daha diyorum ki, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´dır. Sayın Erdoğan kazanırsa dolar 10 lira olur diyen müstevlilerin uzman kisveli yorumcularına, inşallah Türk milleti 24 Haziran´da kâbusu yaşatacaktır.

PKK´YA UMUT VERİYOR
Bu kervana, ne yazık ki, CHP´nin adayı İnce de eklenmiştir. İnce´nin sözde Kürt sorununda hiçbir kırmızı çizgisi yokmuş. Önce vatan değil, önce adaletmiş. Kırmızıçizgisi olmayan bir gafilin Cumhurbaşkanı adayı olması bile züldür. Ama aynı gafil, terörle mücadelede adından takdirle bahsettiren şerefli bir Türk komutanının apoletlerini sökeceğim diyor. Nasılsa söküp takmaya alışmış. Kalbinde ve kafasında vatan mefhumu sönmüş esef ve endişe verici bu şahsın Cumhurbaşkanı olacağım iddiası da tam bir deli saçması, fecaat boyutta bir akıl tutulmasıdır. İnceden inceye gerçek niyet ve fikriyatını deşifre eden CHP´linin işi bitmiş, pusulası şaşmış, dümeni kırılmıştır. PKK´ya umut veren birisinin Cumhurbaşkanı olması mümkün değildir. FETÖ´ye tek kelime laf etmeyen birisinin Cumhurbaşkanı olması ham hayaldir.
POTANSİYEL ORTAKLIK
Daha vahimi, İP´in adayı, tıpkı CHP´nin adayı gibi, PKK´lı Demirtaş´ın serbest bırakılmasını istiyor, sözde Kürt sorunu çerçevesinde İRA modeli öneriyor. Bunlar da ne erdem kalmış, ne de siyasi ahlak ve adamlık. CHP, gayri milli çevrelerin ümit kapısıdır. İP, Türkiye muhaliflerinin moral kaynağıdır. HDP, CHP ve İP´in gizli ve potansiyel ortağıdır. İşte Türkiye´nin önünü kesmeye çalışan hainlere karşı Cumhur İttifakı. Döneklere, döviz ve faiz lobisine karşı Cumhur İttifakı.

BAŞKA SEÇENEĞİMİZ YOK
Türkiye´nin etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Tehlike ve tehditlerin yoğunluğunda tırmanış gözlemlenmektedir. İç sorun alanları yaygınlaşırken, bölgesel ve küresel hercümerç kaygı verici ölçüde derinleşmektedir. Türkiye çok cepheli bir mücadelenin, deyim yerindeyse yeni bir istiklal müdafaasının içindedir. Ortak ve kurucu değerler etrafında kenetlenmekten, milli ve manevi emanetlere sahip çıkmaktan başka seçeneğimiz yoktur. Siyasetin dipsiz tencerelerine, camsız pencerelerine inanacak yoktur."

(vş)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı