?ASIL HEDEF MHP DEĞİL, TÜRKİYE TÜRK MİLLETİ?
SİYASET 31.10.2017 16:38:35 317 0

?ASIL HEDEF MHP DEĞİL, TÜRKİYE TÜRK MİLLETİ?

Bahçeli İyi Parti oluşumunu kast ederek, ?´MHP diye bir parti artık yok´ diyebilecek kadar cüret ve küstahlık gösteren kripto simaların, karaktersiz fırıldakların, parti değiştirirken dillerinin ayarını da kaçırmaları kendilerini kurtarmaya yetmeyecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye´nin, zorlu dönemlerden geçe geçe, tehlikeli badireleri aşa aşa varlık ve birlik mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. 


Niyeti karanlık, maksadı bulanık, aklı karışık çevrelerin her fırsatta ülkenin karşısına engel çıkardığını ifade eden Bahçeli, Türkiye´nin kaybetmesi, tarihsel yürüyüşünün sekteye uğraması için fitne ve fenalık yarışına girenlerin her devirde boy gösterdiğini söyledi. 

Bu kapsamda 7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinden sonra yaşanan ibret verici gelişmelerin, 1 Kasım milletvekilliği seçimlerini takip eden süreçte vasat bulan isyan ettirici olayların yakın tarihte ayrı bir yere sahip olduğuna dikkati çeken Bahçeli, şöyle konuştu: 

"Milli iradeyi kundaklamak arzusuyla yanıp tutuşan vesayet odakları ellerini ovuşturup emellerini olgunlaştırırken her tertipten, her çirkeflikten, her çirkinlikten medet ve menfaat ummuşlardır. Özellikle MHP üzerinde korkunç ve asla hatırımızdan çıkmayacak oyunlar tezgahlanmıştır. Bu oyunun senaristleri bellidir. Senaryosu ise ihanetin kara kalemiyle yazılmıştır. MHP´yi karalamak için komut alanlar, kötülemek için vicdanlarını aldıranlar yaklaşık iki yıllık süre zarfında gerçek yüzlerini fazlasıyla göstermişlerdir." 

MHP´nin seçim sonrası süreçte tutarlı davrandığını, ahlaklı ve ilkeli duruş gösterdiğini, Türkiye´nin hükümetsiz kalmaması için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Bahçeli, "Eleştirenler çokmuş. Varsın olsun, karalar mı bağlayalım? İftiralar, haksız isnatlar, hak ihlalleri fazlaymış. Ne yapalım, başımızı kuma mı gömelim, haktan, hakikatten ödün mü verelim? Söyleyiniz bana; ardından yüz itin havlamadığı bozkurta, bozkurt demek mümkün müdür? Mümkün değilse, o zaman işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz, milletimize samimiyet ve safiyetle hizmetin çarelerini arayacağız." değerlendirmesinde bulundu. 

MHP´ye yönelik saldırıların 1 Kasım 2015´ten itibaren hızlandığını ifade eden Bahçeli, "partileri üzerinde hesap yapan, davasına sırt dönmüş ve çıkar karşılığında devşirilmiş isimlerin, yattıkları pusudan başlarını kaldırarak zaman kaybetmeden harekete geçtiklerini" söyledi. 

Asıl hedefin ise Türkiye ve Türk milleti olduğunun altını çizen Devlet Bahçeli, şöyle devam etti: 

"MHP´yi içten içe çürütmek, iç hesaplaşmaya çivilemek için aldıkları talimatlara harfiyen uydular, taşıdıkları zehri peyderpey kustular. Kimliğimizi kullanıp, anılarımıza sığınıp tarihsel hükmü şahsiyetimize nifak kurşunu sıktılar. Türkiye karşıtlarından el aldılar ama bunu inkar ettiler. Türklüğe kin duyanlarla fiskos yaptılar, yanak yanağa verdiler ama bu utanmazlıklarını da kaşla göz arasında hasır altına ittiler. İmza toplayıp tarladan çıktılar, şehir şehir dolaşıp tezviratın hain çıkarmasını yaptılar. Özellikle 7 Haziran´dan beri devam edegelen Türkiye ve MHP hazımsızlığı şimdi ete kemiğe bürünmüş, kendisine yuvalanacağı hastalıklı bir vücut, tutunacağı çürük bir İP bulmuştur. Bu vücudun sonu siyasi mezarlık, İP´in sonu ise mezbeleliktir. 

´MHP diye bir parti artık yok´ diyebilecek kadar cüret ve küstahlık gösteren kripto simaların, karaktersiz fırıldakların, parti değiştirirken dillerinin ayarını da kaçırmaları kendilerini kurtarmaya yetmeyecektir. Yeni ve ısmarlama koltuklarına ısınmaya çalışan köhne, dönme ve siyasi tortuların çıra gibi yanacağı zaman elbet gelecektir." 

Türk milletini tarih önünde ölümcül bir düelloya sürükleyenlere karşı teyakkuzda olduklarını dile getiren Bahçeli, özgürlük, demokrasi, insan hakları ve eşitlik adına bütün milli değerleri hayasızca linç etmek için uğraşanları her cephede karşılamak için son ferde kadar hazırlıklı olduklarını belirtti. 

Bahçeli, "Kapanmamış tarihi hesaplar yeniden açılsa da, Türk milletine karşı ahlaksızca meydan okumalar sürse de, biz bunları püskürtmeye azimli ve yeminliyiz. MHP, vatan ve millet mücadelesinde geriye dönüşün olmayacağını çok iyi bilmektedir. Zira biz gemileri yaktık. İnanıyorum ki haykıracağımız mesajlar iş birlikçilere korku, gafillere uyarı olacaktır. Ve de dostlarımıza güven verecek, milletimizin inancını tazeleyecektir." dedi. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı