ADSİAD´IN 28. KURULUŞ YILINDA SÖZLÜ VE KARALAR DA AYNI MASADA İDİ
YAŞAM 3.03.2019 16:17:19 707 0

ADSİAD´IN 28. KURULUŞ YILINDA SÖZLÜ VE KARALAR DA AYNI MASADA İDİ

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Atatürk ilke ve fikirleri ışığında ilerleyen, kentine, bölgesine üretim, istihdam ve ihracat desteği sağlayan, sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkan Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) 28. yılını bir törenle

Sheraton Otel´de düzenlenen törende Adana´nın birleştirici gücü olma yönünü de yansıtan ADSİAD, kuruluşun Onur Kurulu Üyeleri olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Sözlü ile Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar´ı aynı masa etrafında birleştirdi.

Türk pop müziğinin tanınmış isimleri Yeşim Salkım, Eda Özülkü, Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın´ın da sahne aldığı gecede 14 yeni ADSİAD üyesine berat belgeleri takdim edildi.

ADSİAD´ın kurucularına, tüm başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve 139 üyesine teşekkür eden ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, açılış konuşmasında ?ADSİAD, Türkiye´nin ekonomik büyümesinde ve istikrarlı bir ekonomi politikası oluşmasında üzerine düşen görevi yapmaya gayret etmektedir? dedi.

BAŞKANLAR AYNI MASA ETRAFINDA

ADSİAD´ın iki önemli ismi olan Hüseyin Sözlü ve Zeydan Karalar´ın yerel seçim sürecinde tüm Adana´ya hizmet için gecesini gündüzüne kattığını, tüm insanlara ulaşma çabasının takdir edildiğini belirten Sönmez, Sözlü ve Karalar´ın Adana´nın sesini Türkiye´ye ve dünyaya duyurma gayretlerinin ADSİAD için ayrı bir onur vesilesi olduğuna işaret etti.  Sönmez, ?Bugün aynı masa etrafında birleştikleri ve demokrasi kültürünü yansıttıkları için iki başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum? dedi.

28 yıl önce doğan ADSİAD´ın bugüne kadar bir çok sorumluluk üstlendiğini, ?Marka Okul´, ?I Love Adana´, ?İş Geliştirme Merkezi´, kadın ve çocuklarla ilgili projeler, kültür ve sanata verdiği değer, sanatçı, çiftçi ve sporculara olan inancıyla tam 28 yılı geride bıraktığını vurgulayan Sönmez, şunları söyledi:

?Kentine, bölgesine, iş insanlarına büyük motivasyon sağlayan, destek olan, belki de bir çok kişinin farkında olmadığı tarım, sanayi, endüstri, eğitim, inovasyon ve enerji sektörüne ilişkin öneriler, yeni fikirler sunan, Almanya´da başlayan ve dünyayı etkisi altına alan Endüstri 4.0´ı belki de Türkiye´de ilk kez tartışan büyük bir aileyiz biz. 28 yıllık süreç içerisinde hiçbir polemiğe, ayrıştırmaya, ötekileştirmeye girmeyen, insanları dini, dili, rengi, inancı nedeniyle yargılamayan, bir kültür mozaiği Adana´ya bu değerler ışığında ekonomik, sosyal, sportif ve sanatsal katkı sunan ADSİAD artık Adana´nın bir markasıdır. Gururla, iyimser ve girişimci bir ruhla 2019 yılına taşınan ADSİAD; 28 yıllık bir sevdanın kurumsallaşmış halidir.  ADSİAD, birleştirici, duyarlı, büyük bir ailedir. Adana bizim, Türkiye bizim. Hep birlikte mücadele ederek, birleşerek, güçlenerek;  güvenli, çağdaş ve refah düzeyi yüksek bir Adana ve Türkiye oluşturabileceğimize inanıyorum. ADSİAD, bu uğurda hareket eder, birlikteliğin gücüne inanır. ADSİAD ailesi, insanı esas alır, doğayı ve hayvanları korur. Adana´yı seviyoruz, Türkiye´yi seviyoruz.?

/resimler/2019-3/3/1700167338433.jpg
SÖZLÜ: ÜRETENİN YANINDAYIZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Sözlü ise üretim ve istihdam sağlayan işletmelerin madenler kadar değerli olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında Türkiye´de huzur ve refahın birbirini tetikleyen faktörler olduğunu, yer altı kaynaklarının doğru değerlendirilmesi, işletmelerin ve iş insanlarının geleceğe emin adımlarla taşınması için huzur ve refah ikliminde çalışılarak hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Cumhuriyet kazanımlarına, iş insanlarının birbirlerine sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmasının önemine değinen Sözlü, ?Üretenlerin yanında olmaya devam edeceğiz? dedi.

KARALAR: İŞSİZLER KENTİ OLMAK İÇİMİZİ ACITIYOR

Adana´nın işsizler kenti olmasının iç acıttığını vurgulayan Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ise Adana´yı cazibe merkezi haline getirmek istediğini söyledi. Adana´nın mutlu insanların kenti olması için kafa yorduğunu belirten Karalar, Adana´da sanayi sektörünün gerilemediğini ancak diğer kentlerdeki daha çok ve hızlı sanayi atılımının Adana´yı geride bıraktığını kaydetti. Adana´yı 10 yıl içerisinde özenilen bir kent haline getirmekte kararlı olduğunu anlatan Karalar, ?Yolumuz, ?Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır´ diyen Atatürk´ün yoludur? diye konuştu.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false