Adana Büyükşehir´in hizmet filosunda artış
YAŞAM 23.09.2016 14:47:03 322 0

Adana Büyükşehir´in hizmet filosunda artış

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 3 milyon 350 bin liralık yatırımla makine parkına dahil edilen 10 adet 1,5 metreküplük, 5 adet 4.5 metreküplük süpürge aracı ile 2 hasta nakil ambulansını hemşehrilerinin hizmetine sundu.

Başkan Sözlü, 2014 yılından bu yana 85 milyon liralık maliyetle 340 yeni araç satın alarak, Adana Büyükşehir Belediyesi´nin hizmet filosunu güçlendirdiklerini vurguladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile Sağlık ve Sosyal İşler Dairesine bağlı olarak hizmet verecek yeni temizlik araçları ve hasta nakil ambulansları için belediye önünde tören düzenlendi. Çok sayıda muhtar ve sivil toplum örgütü temsilcisi ile vatandaşların katıldığı törende park alanına getirilen özel donanımlara sahip yeni araçlar sergilendi. Genel Sekreter Şaban Acar ile belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu törende konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi´nin hem merkezde, hem de kırsalda tam gaz hizmet ürettiğini belirtti. Başkan Sözlü, ?Torosların zirvesindeki köylerde, ilçelerimizde, merkezde, karşılığında belediyemiz hangi maddi geliri geri alacak diye bir hesap içinde olmadan 21´inci yüzyılda Türk Devletine, Türk milletine ve Adana´ya ?bunlar olmazsa olmaz´ dediğimiz hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimiz tam gaz ilerlemektedir? dedi.

5 yıllık görev süresinin içini hizmetlerle doldurmak üzere belediye imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden Başkan Sözlü, yeniden seçilme uğruna kentin geleceğini de hiç kimseye peşkeş çekmeyeceklerinin altını çizdi. Başkan Sözlü, ?Geçmişi binlerce yılla ifade edilen şehrin geleceği, yeniden 5 yıl seçilmek için kurban edilmemelidir. Bu ilkeyle çalışıyoruz. 5 yıllık görev süremizi, yeniden seçilmek adına feda etmiyoruz. 5 yıllık görev süremizi, doğru, ahlaklı yatırımlarla, planlamalarla tamamlayacağız. Şehrimizin gelecek yıllarını hiç kimseye peşkeş çekmeyeceğiz. Bütün mesai arkadaşlarımın da aynı hassasiyetle çalıştığına yürekten inanıyorum. Yeni alınan hizmet araçlarımız Adana´ya, Adanalı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun? diye konuştu.

Başkan Sözlü, belediyenin makine parkını güçlendirirken, yerli imalat iş makinelerini tercih etme hassasiyetini sürdürdüklerini, bu sayede cari açığın düşürülmesi ve yerli sanayicinin desteklenmesine katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi. Başkan Sözlü, yapılan duanın ardından, muhtarlarla birlikte kurdele keserek yeni alınan araçları hizmete soktu.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli