?HANIMLARI UNUTURSAK BİTERİZ?
SİYASET 9.03.2016 13:25:16 344 0

?HANIMLARI UNUTURSAK BİTERİZ?

MHP İl Başkanı Yusuf baş ile birlikte MHP Seyhan Kadın Kolları´nın etkinliğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, önceki gün ?Başkan Vekili? olarak atadığı AKP´li Meclis Üyesi Aysun Kocabaş´ın bu görevi ?Gelen talimat üzerine´ üstlenmekte

Sözlü ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde memnuniyette olan bir hanımefendiyi, siyasi iradeyle seçilmiş bir kadını geriye çekmek aslında en büyük saygısızlıktır? dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde memnuniyette olan bir hanımefendiyi, siyasi iradeyle seçilmiş bir kadını geriye çekmek aslında en büyük saygısızlıktır? dedi.

?HANIMLARI UNUTURSAK BİTERİZ?

MHP Seyhan İlçe Kadın Kolları´nın 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği etkinliğe MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan İlçe Başkanı Bünyamin Kaya, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Saimbeyli Belediye Başkanı Şahin Gökçe de katıldı. Baş ve Sözlü, kadınlara karanfil dağıttı. Şehitlere saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur´an tilavetinin ardından mikrofona davet edilen Hüseyin Sözlü, ?Adana´yı germek isteyenlere´ gönderme yaptı. Kadınları öven, aralarında olmaktan mutlu olduğunu belirten Sözlü´nün ?Biz, hanımları unutursak biteriz? ifadesi büyük alkış aldı.

SÖZLÜ´DEN ÖNEMLİ MESAJ

Sözü, önceki gün ?Başkan Vekili? atadığı AKP´li Meclis Üyesi Aysun Kocabaş´ın bu görevi ?Gelen talimat üzerine´ üstlenmekten vazgeçmesine getiren Başkan Hüseyin Sözlü ?Meclisimizde bir tane bayan meclis üyesi var. Hiç bir siyasi kaygı duymadan Kadınlar Günü münasebetiyle geçici olarak atadım. O da çok mutlu oldu. Onun üzerinden de bir siyasi tartışma yapmak istemiyorum. Herkes de çok alkışladı. Ama bir şeyi ifade etmek isterim ki; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde memnuniyette olan bir hanımefendiyi, siyasi iradeyle seçilmiş bir kadını geriye çekmek aslında en büyük saygısızlıktır.? diye konuştu.

YUSUF BAŞ, ŞEHİR İÇİNDE KARANFİL DAĞITTI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da, ?Yârimiz, diğer yarımız, yarınımız olan. Annelerimiz, bacılarımız, çocuklarımız, yol arkadaşımız, başımızda taşıdığımız tacımız, varlıklarıyla şereflendiğimiz kıymetli hanımefendiler? diye başladığı ve kadınların toplum hayatındaki vazgeçilmezliğine vurgu yaptığı konuşması yoğun alkışlarla destek buldu. Baş ve Sözlü, MHP Seyhan Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak ve arkadaşlarına etkinlikten ötürü teşekkür ettiler.

Yusuf Baş, ayrıca akşam da İl Divan Heyetiyle birlikte Atatürk Parkı´nda, Ziyapaşa Bulvarında kadınlara kırmızı karanfil sunarak Kadınlar Günü´nü kutladı. Günbatımından sonra yapılan kırmızı karanfilli kutlama kadınların yoğun ilgisini çekti.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9698,89%0,56
  • DOLAR

    32,55% 0,03
  • EURO

    34,84% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2431,37% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false