?31 EKİM´E KADAR YAPILANDIRMA FIRSATINDAN YARARLANIN?
EKONOMİ 23.10.2016 14:36:19 439 0

?31 EKİM´E KADAR YAPILANDIRMA FIRSATINDAN YARARLANIN?

Adana Vergi Dairesi BaşkanıAhmet Tunalı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti´ne yaptığı ziyarette, 6736 sayılı yapılandırma kanunu ile getirilen imkanların çok büyük olduğunu belirtip, borçlu mükelleflerin 31 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunarak bu fırsatt

ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ´NE ZİYARET

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan veAdana Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hakları ve İletişim Müdürü Taner Canbolat, Çukurova Gazetecilet Cemiyeti´ne ziyarette bulundu. Vr  6736 sayılı yapılandırma kanunu hükümleri ile bilgilendirme yaptı, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan da Adana basını ile ilgili çalışma ve düzenlemeleri anlattı. ÇGC Başkanı Esendemir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞVURULARI, SON GÜNE BIRAKMAYIN!´

Borçlu mükellefleri 19 Ağustos 2016´da yürürlüğe giren vergide yeniden yapılandırma yasasından yararlanmaya çağıran Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, borçların yeniden yapılandırılması kanununun büyük avantajlar sağladığını yineledi. Kanunun, vatandaşların borç yükünün azaltılması, vergi ihtilaflarının sonlandırılması, bazı varlıkların milli ekonomiye kazandırılması gibi  çeşitli alanlarda düzenleme yapıp, toplumun her kesimine hitap ettiğini belirten Tunalı, başvuruların son güne bırakılmamasını istedi.Tunalı, bu kapsamdaborçlu mükelleflerin 31 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunarak bu fırsattan yararlanması gerektiğini söyledi.

/resimler/2016-10/23/1441377253935.jpg

 

?ÇOK BÜYÜK İMKANLAR GETİRİYOR´

Kanun ile getirilen imkanların çok büyük olduğunu anlatan Tunalı,? Gelin borcunuzu yapılandıralım. Peşin ödeyin, kazançlı çıkın? dedi. Amaçlarının kanunla vatandaşların borç yükünün azaltılması olduğuna dikkat çeken Tunalı,? Bununla birlikte, Vergi ihtilaflarının sonlandırılması, bazı varlıkların milli ekonomiye kazandırılması gibi çeşitli alanlarda düzenleme yapan ve toplumun her kesimine hitap eden kanundan borcu olan mükelleflerimizin azami ölçüde faydalanmalarını sağlamaktır? diye konuştu. Tunalı, yapılandırma hükümlerinden yararlanmak isteyenlerin, 31 Ekim tarihine kadar ilgili vergi dairesine başvuruda bulunmaları gerektiğini hatırlattı.

?GÖSTERİLEN YOĞUN İLGİDEN MEMNUNUZ´

Tunalı, şunları kaydetti ?Bugüne kadar gerek yapmış olduğumuz ziyaret ve toplantılarda gerekse vergi dairelerine başvuran mükelleflerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiden memnunuz. Adana Vergi Dairesi Başkanlığı olarak kanunun tanıtım faaliyetleri için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmak isteyen mükelleflerimizin başvurularını son güne bırakmamalarını rica ediyoruz ?dedi. 

Tunalı, başvuruların bizzat vergi dairesine gelerek veya posta yoluyla yada Gelir İdaresi Başkanlığı´nın www.gib.gov.tr adresi üzerinden internet aracılığı ile yapılabileceğini bildirdi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false