?BU TÜR MAÇLARDA KAZANMAK KOLAY DEĞİL?
SPOR 22.01.2017 12:34:33 191 0

?BU TÜR MAÇLARDA KAZANMAK KOLAY DEĞİL?

Spor Toto Süper Lig´in 18. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadele Kardemir Karabükspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligin 18. haftasında deplasmanda oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları Kardemir Karabükspor maçına ilişkin, bu tip maçları kazanmanın kolay olmadığını söyledi.

RİEKERİNK: STATTA GARİP BİR ATMOSFER VARDI.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligin 18. haftasında deplasmanda oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları Kardemir Karabükspor maçına ilişkin, bu tip maçları kazanmanın kolay olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Riekerink, defansif olarak çok organize, koşan fazla mesafe kat eden bir takıma karşı oynayacaklarını bilerek geldiklerini kaydetti.

Bu tip takımlara karşı bazı anların maçın kaderini belirlediğini belirten Jan Riekerink, "Maçtan önce odaklandığımız iki nokta vardı. Oyunun yönünü çabuk değiştirmek ve defans arkasına yapacağımız koşular ve boşluklar. Bu şekilde şans bulacağımızı biliyorduk. Bu şekilde ilk golü bulduk. Defans arkasına yapılan koşuyla geldi. Ondan sonra garip bir atmosfer vardı statta. Penaltı pozisyonuna gelirsek bence orada kendi lehimize bir faulü hak ettiğimizi düşünüyorum. Hakemin vermiş olduğu penaltı kararı beni çok şaşırttı. Stattaki atmosferden mi böyle bir karar verdi bilmiyorum. Onu öyle düşünmek istemiyorum çünkü çok tecrübeli bir hakem" dedi.

NAZİFOĞLU: CÜNEYT ÇAKIR´IN HAKEMLİK YAPMA OLANAĞI KALMAMIŞTIR

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu, 2-1 mağlup oldukları Kardemir Kardemir Karabükspor maçını değerlendirdi.

Kardemir Karabükspor´un ligin en fazla koşan ekiplerinden olduğunu ifade eden Nazifoğlu, "Eksiklerimiz vardı. Onlar şanslarını değerlendirdi. Bizim de bireysel hatamızdan galip geldiler. Kendilerini tebrik ediyoruz" dedi.

?Hakemlik yapma olanağı kalmamıştır?

Cüneyt Çakır ile ilgili soru üzerine Nazifoğlu, "Cüneyt hocaya artık hiç bir takım futbolcuları ve yöneticileri güvenmiyor. Artık bu güveni kaybetmiştir. Hakemlik yapma olanağı kalmamıştır. İnanmadığı, görmediği bir pozisyonda lehimize olan faulü penaltı olarak değerlendirmiştir. Ve garibi bütün tribündekiler böyle bir hareket yapacağını biliyordu. Yani şaşırtmadı bizi böyle bir karar vermesi. Bir devin çöküşü. Kendi kendi amip gibi yeyip bitiriyor. Yasin´in pozisyonu elle alınmış pozisyon değil. Son derece temiz bir pozisyon. 5 bin kişilik Karabük seyircisinin baskısına bile dayanamayan uluslararası bir hakem" dedi.

TUDOR: PENALTI DOĞRU BİR KARAR DEĞİL

Sahasında Galatasaray´ı 2-1 mağlup eden Kardemir Karabükspor´da Teknik Direktör Igor Tudor, "Doğruyu konuşmak gerekirse, televizyondan izlediğim kadarıyla penaltı doğru bir karar değil? dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tudor, kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyleyerek, ?Her zaman büyük takımlara karşı, Galatasaray´a karşı maç kazanamıyorsunuz. Oyuncularım her şeylerini verdiler bugün. Oyuncularım için, kulübüm için ve buraya gelen taraftarlar için çok mutluyum. Maça çok iyi hazırlandığımı söyleyebilirim. Büyük takımlara karşı veya her hangi bir takıma karşı sürekli savunma yapan bir anlayışım yok, böyle bir futbol oynamayı sevmiyorum. Hücumda yapmanız gerekiyor, korkmamanız, gol atmayı düşünmeniz gerekiyor. Bu yaklaşımımda galibiyeti getirdi diyebilirim bugün" dedi.

Her maça aynı şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Tudor, şöyle konuştu:

?Sürekli en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Ekstra bir enerji harcamıyorum veya ekstra bir odaklanma durumum olmuyor. Sadece rakipler değişiyor, hakemler değişiyor. Ama hazırlanmamız her defasında devam ediyor."


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı