CHP´Lİ AYTUĞ ATICI, ?LİDERLERİNİZİ SEVİN AMA ÜLKENİZİ DAHA ÇOK SEVİN?
SİYASET 19.01.2017 14:59:32 464 0

CHP´Lİ AYTUĞ ATICI, ?LİDERLERİNİZİ SEVİN AMA ÜLKENİZİ DAHA ÇOK SEVİN?

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, ?AKP´liler, Recep Tayyip Erdoğan´ı seviyorsanız sevmeye devam edin, hiçbir mahzuru yok; MHP´liler, eğer Genel Başkanınız Devlet Bahçeli´yi seviyorsanız sevmeye devam edin, bir mahzuru yok; HDP´liler, CHP´liler, Genel B

ÖZEL HABER: EYYÜP ALTUN

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada AKP, CHP, MHP ve HDP Milletvekillerine yönelik yaptığı konuşmada, genel başkanlarını sevmenin hiçbir mahzuru olmadığını belirterek, ?Ancak ülkenizi daha çok sevin, tek adama ülkemizi bırakmayın? dedi.

Atıcı, yüz binden fazla kamu görevlisinin açığa alındığını ifade ederek,?80 bin civarında kamu görevlisini ihraç ettiniz bu dönemde. Herkesi bastırdınız, herkesi korkuttunuz, herkesi susturdunuz ama bir şeyi unuttunuz. Milletimiz susar, konuşmaz, sıkışır, bütün tepkisini de sandıkta gösterir. Bugüne kadar sokaklarda özgürce konuşan, bugüne kadar sokaklarda özgürce protesto eden herkes zannınızca sustu. Hayır, susmadılar, sadece gününü bekliyorlar? dedi.

Bu parlamentodan bir karar çıkacağını ve referanduma gidileceğini zannetmediğini kaydeden Atıcı,?Ben, bütün bunlara rağmen, AKP´nin içinde ve MHP´nin içinde bu uygulamaya "Hayır" diyecek olan milletvekilleri olduğunu biliyorum. Açıkça söylüyorum, biliyorum. Ola ki bu milletvekilleri bu haklarını kullanamazlar ise bu hayalinizin halktan döneceğini de biliyorum? dedi

?FETÖCÜ´LERİN SİYASİ AYAĞI NEREDE??

Atıcı şöyle devam etti:

?3 bin 700 civarında hâkim ve savcıyı meslekten men ettiniz, yüzlerce basın-yayın organı kapatıldı, yüzlerce gazeteci gözaltına alındı, tutuklandı; on binlerce insanın pasaportu iptal edildi, seçilmiş birçok insan gözaltına alındı, tutuklandı; niye? Efendim, Cumhurbaşkanının kurdelesini keserek açtığı bankaya para yatırmış; efendim, Cumhurbaşkanının, Millî Eğitim Bakanının alkışlarla açtığı okullara öğrencilerini göndermiş, Cumhurbaşkanının ve İçişleri Bakanının onayladığı ve desteklediği sendikalara üye olmuş. Peki, bunların siyasi ayağı yok mu? Bunların siyasi ayağı, byLock´çular neredeler? Bu byLock´çular ne zaman ifşa edilecekler? Sadece ve de sadece referandum kararı bekleniyor, aklınızda olsun. Referandum kararı çıktıktan sonra siyasi bacağa da dokunulacak. Yiğitseniz, erkekseniz gelin şimdi ifşa edin, referandum öncesinde ifşa edin de ben sizleri göreyim? dedi.

?HERKESİ CUMHURİYETE VE CUMHURİYET KAZANIMLARINA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM?

?Parti ayrımı yapmaksızın herkese sesleniyorum? diyen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, ?Herkesi cumhuriyete ve cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Millî iradeye sahip çıkmak sadece ve de sadece Cumhuriyet Halk Partisinin görevi değildir, tek adam yönetimine karşı çıkan herkesin görevidir; tek adam yönetimine karşı çıkan AKP´lilerin de görevidir. Tek adam yönetimine karşı çıkan Milliyetçi Hareket Partililerin de görevidir, tek adam yönetimine karşı çıkan Cumhuriyet Halk Partililerin ve HDP´lilerin de görevidir, hatta diğer partililerin görevidir, hatta partisizlerin görevidir. Herkes elini vicdanına koyacak, partilerüstü bir yaklaşımla davranacak, "Söz konusu vatan ise bütün partilerin canı cehenneme" diyecek, "Her şey teferruattır" diyecek, "Ben vatanımı koruyacağım" diyecek, "Ben cumhuriyetimi koruyacağım" diyecek ve elini vicdanına koyup buna göre oy kullanacak. AKP´liler, Recep Tayyip Erdoğan´ı seviyorsanız sevmeye devam edin, hiçbir mahzuru yok; MHP´liler, eğer Genel Başkanınız Devlet Bahçeli´yi seviyorsanız sevmeye devam edin, bir mahzuru yok; HDP´liler, CHP´liler, Genel Başkanınızı seviyorsanız sevin, bir mahzuru yok; ancak ülkenizi daha çok sevin, tek adama ülkemizi bırakmayın? eklinde konuştu. (VŞ)

 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false