Fenerbahçe´ye tek gol ile gelen beşincilik
SPOR 25.10.2016 10:08:51 221 0

Fenerbahçe´ye tek gol ile gelen beşincilik

Spor Toto Süper Lig´in 8. haftasında Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Mücadele Fenerbahçe´nin 1-0´lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dick Advocaat: İyi iş çıkardık

Fenerbahçe´nin Hollandalı Teknik Direktörü Dick Advocaat maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu akşam kendileri için çok kritik bir karşılaşmaya çıktıklarını ifade etti. 4-1 kaybedilen Manchester United maçının pozitif noktalarını sahaya yansıtmaları gerektiğini ve bunu da başardıklarını kaydeden Advocaat, ?Galibiyet bizim her şeyden için önemliydi. Maçın ilk yarısında fena değildik. Birkaç pozisyon ürettik. 1-0´ı bulmayı başardık. İkinci yarıda oyun 1-0 gitti ve bu sonuçla sahadan ayrılmak istiyorduk. Ve bunu da yaptık. Taraftarlar bu akşam çok mutlu çünkü biz bu maçı kazandık. Taktik anlamda bu akşam iyi iş çıkardık. Rakibin istediği biz üzerilerine gidelim kontra ataklarla tehlike oluşturmayı isteyen bir rakiple karşılaştık. Ama onlar hiç pozisyon bulamadı. Pozisyonları bulan taraf bizdik. O yüzden taraftarlar mutlu değil demeyin taraftarlarımız mutlu ben de mutluyum belki siz de mutlusunuzdur. Kendi sahasında 18 maçtır yenilmeyen bir takımla karşılaştık. O yüzden taktik anlamda iyi iş çıkardık. Böyle zorlu bir rakibe karşı çok kritik bir galibiyet aldık. Maçtan önce de şunu söyledim. Bir Avrupa maçı gibi bir karşılaşmaydı bizim için. Nasıl kazandığınız çok önemli değildir. En önemlisi galibiyettir. O bakış açısıyla sahaya çıktık" diye konuştu.

 

Aykut Kocaman, hakemlere tepkili

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabaka öncesi Fenerbahçe´nin mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maç olduğunu bildiklerini belirterek, bu durumun maçın ilk 30 dakikalık bölümüne etki ettiğini ifade etti. 

Oyun stratejilerini bunun üstüne kurduklarını kaydeden Kocaman, ?Fenerbahçe oyunu bizim tarafımıza yıkmaya çalışacaktı. Maç tamamen böyle başladı. Bizim de buna karşı yapmamızın gereken şey onları bu süreçte kalelerine itecek durumu oluşlturmaktı. Aslında penaltıya kadar bu düşünce etrafında gelişti. Oyundaki ritmi yakalamaya başladığımız, Fenerbahçe´nin özellikle istekli halinin hızını düşürmeye başladığımız anlarda gelen penaltı golünden sonra dengeler bir anda değişti. O andan itibaren biraz şok olmamıza rağmen sonra toparlamaya başladık ama ilk yarı etkili hale getiremedik. İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle beraber kontrolü tamamen ele aldık. Fenerbahçe´yi kendi sahasına doğru ittik. Ancak çok doğru oynarken ceza sahasına girişler ve girişler konusunda çok becerikli olduğumuz söyleyemem. Fenerbahçe gibi bir takımı kendi sahasına hapsederek oynayabilmek kolay değil. Bir tane korner pozisyonu dışında pozisyon vermeden de oynamak kolay değil. Maça damga vuran en önemli şey verilen penaltılarla verilmeyen penaltılar arasındaydı. maçın ritmini gidişatını son derece değiştirdiğini düşünüyorum" dedi.

(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli