10. MOBİLYA FUARI YARIN AÇILIYOR
EKONOMİYE BAKIŞ 24.10.2016 12:25:53 505 0

10. MOBİLYA FUARI YARIN AÇILIYOR

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, beraberinde ÇUFAŞ Genel Müdürü Burak İnceoğlu, Adana Mobilya Sanayicileri İş adamları Derneği Başkanı Rüştü Erikçi, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federas

25-30 Ekim tarihleri arasında açılacak olan fuarın mobilya sektörünün bölgedeki en büyük fuarı olduğunu söyleyen TÜYAP Anadolu  Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, ?Şuan fuarda bir metrekare boş yer yok? dedi.

Alagöz, beraberinde ÇUFAŞ Genel Müdürü Burak İnceoğlu, Adana Mobilya Sanayicileri İş adamları Derneği Başkanı Rüştü Erikçi, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları  Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan ve Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı ile yarın açılacak olan  10. Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Alagöz, ?Mobilya konusunda bölgenin en önemli üretici  ihracatcı firmalarının katıldığı Adana Mobilya Dekorasyon Fuarı, sektörde bölgenin gücünü, ülkemize ve tüm Dünyaya göstermesi bakımından önemini daha da artırmaktadır. Adana başta olmak üzere birçok ilden gelen firmalrın katılımı ile düzenlenen fuarda, klasik mobilya ile birlikte, ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, mutfak mobilyaları, bebe, çocuk, genç odaları, çekyatlar,kanepeler ve sehpa takımları sergilenecek? dedi.

TÜYAP Anadolu  Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, fura 12 ülkeden 200 yabancı işadamının yeni iş bağlantılar kurmak üzere Adana´ya gelmeye başladığını sözlerine ekledi.

ÇUFAŞ GENEL MÜDÜRÜ BURAK İNCEOĞLU, ?BÖLGEMİZİN TOPYEKUN KALKINMASINI ÖNGÖRÜYORUZ?

Çukurova Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Burak İnceoğlu ise, ÇUFAŞ olarak bölgenin topyekun kalkınmasını öngördüklerini belirterek,?Fuarda, bugüne kadar fuara hiç katılmamış firmalara 2 bin metrekare alanı tahsis ederek, o firmalara destek verdik? dedi.

ERİKÇİ, ?ADANA´YI MOBİLYANIN MERKEZİ YAPACAĞIZ?

Adana Mobilya Sanayicileri İş adamları Derneği (MOSİAD) Başkanı Rüştü Erikçi de, fuarlara büyük destekler verdiklerini ifade ederek,?Bu sene fuarımıza 12 ülkeden gelecek 200  kişilik alım heyetini en güzel şekilde ağırlayacağız. Adana´nın tanıtımına en güzel katkı sağlamayı düşünüyoruz. Amacımız, Adanamızı mobilya sektörünün merkezi yapmaktır? diye konuştu.

YALÇIN AVCI, ?BU FUARA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK?

Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, Adana´nın sanatkarın çok yoğun olduğu bir bölge olduğunu kaydederek,?Adanaü yan sanayi olarak çalışıp, mobilyada öne çıkmış kentlere ürünlerini göndermektedir. Ama yakın bir zamanda Adana öne çıkacaktır. Bu fuara çok önem veriyoruz ve çok  iyi hazırlandık? dedi.

ERCAN,?SİYASİ ERKİN BİZLERE DE ÖNEM VERMESİ GEREKİR?

Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Türkiye´de mobilya sektörünün merdiven alt tabir edilen bir şekilde başladığını ve şuantekstilden sonra Dünyanın en iyi sektörüne sahp olduklarını söyledi. Ercan, buna rağmen İtalya´nın ihracatının yılda 20 milyar dolar olurken Türkiyee´nin mobilya ihracatının 2 milyar dolarda kaldığını vurgulayarak,?Özellikle Adana bölgesi oyma sanataında gelişmiştir.Aynı kalitede oyma sanatını gerçekleştiren yeri başka bir ülkede bulamıyoruz. Tekstilden sonra istihdamda da en çok elaman çalıştıran bir ülkeyiz. Tekstilden sonra en güçlü sektör biziz. Siyasi erkin bizlerie de önem vermesi gerekmektedir? dedi.

KIVANÇ, ?ADANA´NIN FUARLAR ŞEHRİ OLMASINI ÖNEMSİYORUZ?

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da konuşmasında, Adana´nın çok yoğun bir etkinlik haftası geçireceğini, Türkeyi´nin bir çok yerinden ziyaretçilerin Adana´ya gelmeye başladığını ifade etti. Kıvanç,  Adana´nın fuarlar şehri olmasını önemsiyoruz. Fuar alanını genilşletirsek  daha büyük fuarlara dönüştürürüz? şeklinde konuştu.(VŞ)

 

 


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

CHP’Lİ BULUT, “BÜTÇE KEYİF ÇAYI ÖNERİYOR” (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yunanistan,Afgan göçmenleri denize itti (VİDEOLU HABER)

Besicilerin saman telaşı başladı

Ekonomik güven endeksi yüzde 8.5 azaldı

Sanayi üretimi Nisanda % 0,9 arttı

Tamer Son, ?Konut Yatırımı İçin En Cazip Dönem?

İnşaatın ilk 4 aylık karnesi zayıf

Limon değerleneceği güne kadar yatağa giriyor

Fitch, Türkiye´nin kredi notunu açıkladı

ANAVARZA BAL´IN 2018 HEDEFİ YÜZDE 40 BÜYÜME

Linyitin kalorisini arttıran buluş 1 milyar TL tasarruf sağlayacak

BAYRAKTAR, "CEVİZ ÜRETİMİNDE DÖRDÜNCÜYÜZ?

Domateste firma kısıtlaması

Türkiye´deki dolar milyarderlerinin sayıları azaldı, servetleri arttı

Rus uzmanlar Türk domates üreticilerini teftiş edecek

Domatesin Rusya´ya ihracat tarihi belli oldu

11. ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI YENİ İŞ ORTAKLIKLARINA İMZA ATTIRIYOR

ADANA´DA MOBİLYA FUARI YARIN AÇILIYOR

LEXUS ADANALILARA TANITILDI

Resmi Rezerv Varlıkları Temmuz´da azaldı

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 2,1 azaldı

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli