TÜGİAD´A İLK KEZ BİR KADIN BAŞKAN
EKONOMİYE BAKIŞ 7.10.2016 10:16:24 1758 0

TÜGİAD´A İLK KEZ BİR KADIN BAŞKAN

Türkiye Genç İşadamları Derneğinde ilk kez bir iş kadını şube başkanı seçildi

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) tarihinde ilk kez bir iş kadını şube başkanı seçildi. TÜGİAD Çukurova Şubesi Genel Kurulunda Gül Akyürek, şube üyelerinin oybirliği ile şube başkanı seçildi. TÜGİAD YİK Başkanı Ali Yücelen her kesimden genç işadamlarının bir araya geldiği TÜGİAD´da çalışan ve üreten herkesin her anlamda sorumluluk aldığını söyledi. TÜGİAD´ın ilk kadın şube başkanı Gül Akyürek´in görevi Armağan Öner´den teslim aldığı genel kurulda sivil toplumun önemi vurgulandı.

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, TÜGİAD´ın şube genel kurullarının örnek bir olgunluk içinde gerçekleştiğini belirterek, Çukurova şubesinin girişimcilerin önünü açan adımlar attığını söyledi. Girişimciliğin Türkiye´nin tüm önemli sorunlarını çözümü olduğunun altını çizen Çuhacı bunun için gençlere ve gençliğe inanmak gerektiğini söyledi.

Başkanlık görevini devrederken yaşadığı gururu ve duyduğu güveni dile getiren TÜGİAD Çukurova Şubesi eski Başkanı Armağan Öner, konuşmasında TÜGİAD´ın Mersin ve Çukurova bölgesinde önemli çalışmalara imza attığını belirterek; ?Sadece Mersin değil, tüm Çukurova´yı ilgilendiren gerek sosyal, gerek ekonomik olsun bütün konulara müdahil olmaya çalıştık.? dedi.

Mersin´in Türkiye´nin bütününü en güzel temsil eden ve Anadolu´daki varlığımızın en güzel yansıması olduğunu belirten TÜGİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen ise, ´Şu anda Türkiye´deki üretimin neredeyse yüzde 70´i İstanbul havzasından yapılıyor ve hala eğitim için, iş için İstanbul´a göç devam ediyor. Türkiye, ekonomisini son olaylara kurban vermek istemiyorsa, bütün enerjisini ve gücünü Anadolu´ya verip, özellikle liman şehirlerinde başlayan bir hamle ortaya koymak zorundadır.? dedi. Türkiye´nin yaşadığı zorlu günlerde STK´lara güvenin azaldığı bir dönemde TÜGİAD´ın öneminin arttığının altını çizen Yücelen, TÜGİAD´ın bu anlamda sorumluluk sahibi bir STK olarak üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesinin umut verici olduğunu söyledi.

Başkanlık görevini devralan Gül Akyürek, ?Herşeyden önce tek aday olmak benim için büyük bir onurdur. TÜGİAD´ın vizyonu Türk genç girişimcisinin dünyadaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmaktır. Biz de Çukurova şube yönetimi olarak bölgemizi temsil etmek ve Türkiye´ye açılan yüzü olmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. TÜGİAD Çukurova olarak önümüzdeki süreçte çok önemli projelere imza atacağız´ dedi.

TÜGİAD Çukurova Şubesi Genel Kurulu´nda şube Başkanlığında Gül Akyürek seçilirken yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine de şu isimler seçildi.

ASİL YÖNETİM 

GÜL AKYÜREK, ZEYNEP AYSALAR, CAN GAZEL, SONER SERTTAŞ, FUAT CEMALİGİL, RASİM NARİN, FIRAT SARIBIYIK, İLKER OVACILLI, HALUK İNANOĞLU

YEDEK YÖNETİM  

MERT UĞURSES, EMİR BOZKAYA, AFŞİN KÜÇÜKOĞLU, MELİK AĞAOĞLU, İLKER AKYÜREK, MUSTAFA YÜCELEN, MELİH MÜRŞİTOĞLU, SELAHATTİN MISTIKOĞLU, MELİH AYDOĞDU

ASİL DENETİM          

A. ARMAĞAN ÖNER, ÖZLEM KOŞAR, HASAN CEM AŞÇIOĞLU

YEDEK DENETİM     

NEBİL TAŞÇI, ŞADAN ZAFER KÖKSAL, ONUR OCAK

(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

CHP’Lİ BULUT, “BÜTÇE KEYİF ÇAYI ÖNERİYOR” (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yunanistan,Afgan göçmenleri denize itti (VİDEOLU HABER)

Besicilerin saman telaşı başladı

Ekonomik güven endeksi yüzde 8.5 azaldı

Sanayi üretimi Nisanda % 0,9 arttı

Tamer Son, ?Konut Yatırımı İçin En Cazip Dönem?

İnşaatın ilk 4 aylık karnesi zayıf

Limon değerleneceği güne kadar yatağa giriyor

Fitch, Türkiye´nin kredi notunu açıkladı

ANAVARZA BAL´IN 2018 HEDEFİ YÜZDE 40 BÜYÜME

Linyitin kalorisini arttıran buluş 1 milyar TL tasarruf sağlayacak

BAYRAKTAR, "CEVİZ ÜRETİMİNDE DÖRDÜNCÜYÜZ?

Domateste firma kısıtlaması

Türkiye´deki dolar milyarderlerinin sayıları azaldı, servetleri arttı

Rus uzmanlar Türk domates üreticilerini teftiş edecek

Domatesin Rusya´ya ihracat tarihi belli oldu

11. ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI YENİ İŞ ORTAKLIKLARINA İMZA ATTIRIYOR

ADANA´DA MOBİLYA FUARI YARIN AÇILIYOR

LEXUS ADANALILARA TANITILDI

Resmi Rezerv Varlıkları Temmuz´da azaldı

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 2,1 azaldı

  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false